Probleme pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Reproșuri din partea unui oficial al oltenilor

Iosif Pintilie 07.09.2022, 09:23
Probleme pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Reproșuri din partea unui oficial al oltenilor

Mirel Rădoi este pariul Univeristății Craiova pentru acest sezon. Fostul selecționer a ajuns în ”Bănie” pentru a-l înlocui pe Laszlo Balint. Cu Rădoi pe bancă, Craiova a fost mai aproape ca niciodată de calificarea în grupele unei competiții europene, fiind eliminată de Hapoel Be’er Sheva din playoff-ul UEFA Europa Conference League

Mirel Rădoi a primit reproșuri din partea unui oficial al oltenilor

În campionat, echipa lui Rădoi stă bine, având trei victorii și o înfrângere în cele patru meciuri jucate până acum. Totuși, nu toată lumea este mulțumită de atitudinea echipei și a noului antrenor. Spre exemplu, Sorin Cârțu își dorește ca Rădoi să fie mai dur.

Meciul cu Farul a fost frumos, mai ales pentru suporterii care nu țin cu vruena dintre echipe. Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central. Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc. Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105. Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor. Markovic e un tip care are simțul golului, face ceea ce trebuie să facă un atacant. Trebuie să aibă o constață și o continuitate în evoluții”, a spus Sorin Cârțu la digisport.ro.

Universitatea Craiova și Farul Constanța au făcut spectacol în ultima etapă

Cel mai tare meci al ultimei etape din Superligă a fost cel dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța, încheiat cu scorul de 4-3 pentru olteni, asta după ce echipa lui Gheorghe Hagi a avut un avans de două goluri.

Pentru victorie, Mirel Rădoi va trebui să le ofere jucătorilor o masă în oraș, promisă la pauza duelului de la Severin. Fostul selecționer a explicat cum a gândit, din punct de vedere tactic, repriza a doua a meciului.

„Prefer să câștig cu emoții și să fiu fericit la final. N-aș vrea să fiu în poziția lui Gică acum. Au fost două reprize diferite. În prima am arătat undeva la 30-40% din puterea noastră, iar repriza a doua a fost la mâna noastră. Eu cred că toate greșelile personale de transmitere a balonului au fost din cauza faptului că ne-am mișcat târziu. Mișcările erau mereu în contratimp. La pauză am avut o discuție, am reglat anumite lucruri tactice. Le-am spus jucătorilor că dacă am marcat două goluri în prima repriză, mai putem marca două și în a doua, dar cu condiția să nu mai primim niciunul. Am schimbat sistemul din 5-3-2 în 3-4-3.

Le-am transmis să aibă încredere, curaj, le-am explicat ceea ce au făcut greșit și să ieșim motivați în a doua repriză. Le-am promis la pauză că dacă nu vom mai primi gol și dacă vor reuși să înscrie de două ori, atunci voi da eu masa și acum trebuie să o plătesc”, a spus Rădoi, la finalul meciului cu Farul.

Urmăriți Playsport.ro și pe