Probleme pentru Pep Guardiola. Un titular s-a accidentat înaintea finalei Ligii Campionilor

Radu Bordei 06.06.2023, 23:33
Probleme pentru Pep Guardiola. Un titular s-a accidentat înaintea finalei Ligii Campionilor

Pep Guardiola este aproape de o performanță istorică, la Manchester City. Antrenorul iberic este la un meci distanță să obțină premiul visat de șecii care dețin clubul: câștigarea Ligii Campionilor. Mai mult, ar egala și rezultatul unic al celor de la Manchester United.

Pep Guardiola, emoții înainte de finala cu Inter

Antrenorul iberic știe că șeicii care dețin clubul visează doar la trofeul Ligii Campionilor. Este încununarea muncii depuse încă de dinaintea venirii lui Guardiola. Miza este cu atât mai mare, cu cât City ar reuși o performanță rară, o triplă istorică, campionat, Cupa Angliei și Liga Campionilor. Doar Manchester United, cu Alex Fergusson, reușise acest lucru în Anglia.

Totuși, antrenorul spaniol întâmpină probleme, înainte de finala de sâmbătă, de la Istanbul. Kyle Wlaker, un jucător important în planurile lui Pep, are probleme medicale și nu se știe dacă se va putea recupera la timp.

Este puțin jenat în zona spatelui. Ieri nu a fost bine, astăzi a fost puțin mai bine, dar nu am vrut să ne asumăm vreun risc. Vom vedea zilele următoare, a declarat Guardiola despre jucătorul de 33 de ani

Guardiola l-a căutat pe Neymar. Merge starul brazilian în Anglia?

PSG nu îi mai dorește pe Messi și Neymar, superstaruri plătite cu zeci de milioane și care nu mai dau randamentul așteptat. Argentinianul va pelca sigur, cu brazilianul este o problemă. Francezii l-ar ceda, dar puține echipe și-ar permite să îl înregimenteze pe cel mai scump fotbalist din istorie. PSG ar cere o sumă mult mai mică decât cele 222 de milioane plătite Barcelonei pentru Neymar, dar problema o reprezintă salariul uriaș al fotbalistului.

Manchester City ar fi una din puținele echipe care și l-ar permite pe Neymar. Și L’Equipe anunță că însuși managerul celor de la City, Pep Guardiola, l-ar fi sunat pe starul celor de la PSG. Cei doi ar fi conversat câteva minute și informațiile sunt că englezii nu ar spune nu unui transfer al jucătorului de 31 de ani. Mai ales că și PSG îl dorește neaapărat pe Bernardo Silva. Cu toate acestea, este greu de crezut că un fotbalist de profilul lui Neymar s-ar integra în stilul lui Guardiola.

Urmăriți Playsport.ro și pe