Probleme pentru surpriza anului din fotbalul românesc! Andrei Rațiu, testat pozitiv cu COVID-19

Robert Zanfir 27.12.2021, 18:37
Probleme pentru surpriza anului din fotbalul românesc! Andrei Rațiu, testat pozitiv cu COVID-19

Andrei Rațiu a fost găsit pozitiv cu noul coronavirus. Fundașul celor de la Huesca este cu certitudine surpriza anului din fotbalul românesc.

Apărut parcă de nicăieri, Andrei Rațiu a fost convocat la naționala mare a lui Mirel Rădoi, în preliminariile pentru Campionatul Mondial 2024. Fundașul crescut de Villarreal și-a povestit viața, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport. Cuvintele jucătorului spaniolilor de la Huesca sunt pilduitoare și emoționante.

Probleme pentru surpriza anului din fotbalul românesc! Andrei Rațiu, testat pozitiv cu COVID-19

Andrei Rațiu are parte de un sezon mai greu în La Liga 2. Huesca este pe locul 7, la patru pași de locurile care pot duce în prima ligă din Spania.

Fundașul naționalei a primit luni o veste rea. A fost depistat pozitiv cu noul coronavirus chiar înaintea antrenamentului de luni. Andrei Rațiu şi Cristian Salvador sunt infectați cu virusul asiatic, au anunțat cei de la Huesca, conform Marca.

Coform sursei citate, cei doi au fost izolați și se simt bine. Huesca a anunțat autoritățile sanitare, dar și La Liga.

Andrei Rațiu, o carieră de poveste

Andrei Rațiu a fost marea surpriză a naționalei în 2021. După debutul la naționala de tineret, din 2019, fundașul a debutat și pentru naționala lui Mirel Rădoi.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport, Andrei Rațiu a povestit cum a ajuns la 6 ani în Spania.

Primele mele amintiri sunt cu bunicii mamei. Aveam 4 ani când am rămas cu fratele meu, cu doi ani mai mic, la Aiud. Părinții au plecat în Spania pentru o viață mai bună, cum se spune. Mai veneau uneori să ne vadă
Andrei Rațiu, în exclusivitate pentru Playsport

Lacrimi de fericire la debutul pentru România

Andrei Rațiu a povestit care a fost impactul primului său meci în tricoul naționalei.

“Tata a plâns de fericire! I-am scris pe whatsapp înainte de meciul din Islanda, cu vreo oră înainte de meci, când am aflat. «Tata, o să joc primul meci pentru România la seniori!» Și era cu Islanda, în deplasare, decisiv la momentul acela pentru șansele noastre de calificare!

A plâns, pentru că toate sacrificiile lor se întorceau acum cu bucurie… Mi-a răspuns să fiu eu însumi. Când îți spune asta cineva care te iubește, e mai mult decât dacă ți-ar spune că te iubește!”, a dezvăluit jucătorul, care a mărturisit că i-au dat lacrimile în momentul în care suporterii i-au scandat numele, după schimbarea din meciul cu Armenia.

Urmăriți Playsport.ro și pe