Probleme uriașe pentru Dusan Uhrin la Dinamo. Jucătorii, loviți în grup de probleme medicale

Ștefănescu Dragoș 21.03.2022, 16:50
Probleme uriașe pentru Dusan Uhrin la Dinamo. Jucătorii, loviți în grup de probleme medicale

Dinamo a obținut doar un rezultat de egalitate împotriva lui Sepsi în runda a doua a play-out-ului Ligii 1.  După această partidă, Dusan Uhrin se confruntă cu mari probleme de lot. Mai mulți jucători acuză probleme medicale și sunt incerți pentru meciul cu Chindia Târgoviște.

Dusan Uhrin are mari probleme de lot la Dinamo

Duminică după-amiază Dinamo a primit vizita celor de la Sepsi, în runda a doua a play-out-ului Ligii 1. Partida din ”Ștefan cel Mare” s-a terminat cu o remiză albă, scor 0-0. Rezultatul nu o ajută prea mult pe Dinamo, care are nevoie disperată de puncte pentru salvarea de la retrogradare. În urma acestui rezultat, echipa lui Dusan Uhrin se află pe locul 8, având 10 puncte.

Pentru Dinamo urmează partida cu cei de la Chindia Târgoviște în runda a treia a play-out-ului. Pentru Dusan Uhrin va fi o adevărată provocare să poată alcătui un prim ”11”, având în vedere problemele medicale pe care le au mai mulți jucători.

Fundașul croat Igor Jovanovic (32 de ani) a acuzat probleme medicale în minutul 49 al meciului cu Sepsi și a fost înlocuit cu Răzvan Patriche. Revenit după o accidentare, Patriche a resimțit dureri după doar 27 de minute și a fost scos de pe teren. Șirul ghinioanelor pentru Dinamo a continuat în minutul 70, când Alexandru Răuță (29 de ani) a acuzat și el probleme și a fost înocuit cu Ivanov. Mai mult, conform Digi Sport.ro, pe final de meci și Cosmin Matei (30 de ani) s-a accidentat. Acesta a terminat partida pe teren deoarece Uhrin nu mai avea soluții pe bancă pentru a-l înlocui.

Toți jucătorii lui Dinamo care au acuzat probleme medicale în partida cu Sepsi reveniseră de curând la echipă după accidentări mai vechi.

Care sunt jucătorii remarcați de Dusan Uhrin în meciul cu Sepsi

În ciuda faptului că a fost supărat de rezultatul obținut, Dusan Uhrin a nominalizat totuși doi jucători care l-au mulțumit cu evoluțiile lor. Tehnicianul i-a lăudat pe Mihai Eșanu și Christian Irobiso.

Au avut ocazii foarte mari, Eșanu a făcut o repriză secundă excelentă. Am avut și noi ocazii, în ambele reprize, puteam marca. Avem probleme cu accidentările, e greu așa să pregătești un meci. Irobiso a jucat și fundaș central, a fost cel mai bun jucător al nostru, alături de Eșanu.

Am văzut că fundașii centrali au început să aibă probleme și trebuia să schimb ceva. Irobiso e înalt, are o tehnică bună, lovește balonul cu capul.

Pregătirea fizica are legătură cu aceste accidentări, e și un virus la echipă și sunt jucători cu febră. O să le dau liber două zile, dar aceste două săptămâni nu sunt de ajuns”, a declarat Dusan Uhrin.