Problemele financiare ale Petrolului Ploiești s-au accentuat. Jucătorii ar fi luat o decizie fără precedent

Robert Zanfir 30.11.2022, 17:44
Problemele financiare ale Petrolului Ploiești s-au accentuat. Jucătorii ar fi luat o decizie fără precedent

Jucătorii Petrolului ar fi refuzat să se antreneze marți și miercuri. „Lupii” cer demisia lui Costel Lazăr, care nu a reușit să rezolve problemele financiare ale echipei. Ploieștenii revin pe terenul de joc vineri, 2 decembrie, cu un meci împotriva lui U Cluj.

E foame de bani la Petrolul! „Lupii” se simt frustrați după începutul nesperat de sezon. Nu au fost plătiți, iar acum amenință cu măsuri dintre cele mai dure. Ba, chiar au pus piciorul în prag. Jucătorii nu vor să reia antrenamentele și cer demisia președintelui.

Decizie fără precedent a jucătorilor Petrolului

Abia revenită în Superliga, Petrolul riscă să o ia pe urmele Academicii Clinceni și Mediașului. Orange Sport notează că Budescu și compania au refuzat să se pregătească marți și miercuri din cauza problemelor financiare care afectează iar clubul.

Sursa amintită subliniază că jucătorii ar fi nemulțumiți de Costel Lazăr, care a promis rezolvarea situației, dar fără succes. „Lupii” cer acum plecarea președintelui.

Cu 26 de puncte după 18 meciuri jucate, Petrolul este pe locul 7 în clasamentul Superligii, la egalitate cu FCSB.

Nae Constantin fuge în lume: „Totul pleacă de la bani!”

Afectat de tensiunile din vestiar, și Nae Constantin ar amenința cu plecarea. Antrenorul se simte oricum vulnerabil în urma scandalului cu Gabi Tamaș. Spune că ar accepta o ofertă din străinătate:

„E clar că de la bani pleacă toate. I-am spus și președintelui: Nu știu ce va fi din iarnă, dar faceți, fraților, un teren de antrenament undeva să putem să ne antrenăm și noi ca oamenii.

Asta trebuie pentru Petrolul prima dată. Eu asta aș face cu primii bani. Nu salarii, nu nimic. Cu salariile mai răbdăm.

Faceți, băi frate, să mergem și noi undeva să știm că e terenul bun, pot să le cer și eu să joace dintr-o atingere. Antrenorul de portari de la Sepsi câștigă aceiași bani pe care îi câștigă antrenorul principal de la Petrolul. Ca să facem o diferență între ce e Sepsi în momentul ăsta și ce e Petrolul”, a declarat Nae Constantin, pentru Ploiești TV.

Petrolul revine după pauza cauzată de Campionatul Mondial cu un meci împotriva unei alte nou promovate. U Cluj vine pe Ilie Oană, vineri, 2 decembrie, de la 19:00.

Sunt foarte dezamăgit… Petrolul este echipa Ploieștiului, a prahovenilor, a petroliștilor, dar nimeni nu face nimic în afară de sponsori! Vreau să le mulțumesc pentru că au făcut eforturi, vreau să le mulțumesc acelor persoane care au venit tot timpul să întrebe și să susțină clubul așa cum au putut.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru caracterul de care dau dovadă. Traversăm momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Să tot ajungi să cerșești bani în dreapta și în stânga, să iei împrumuturi… nu se poate, domnilor! Mă dezamăgește atitudinea autorităților locale, care sunt indiferente. Este mare păcat că ne batem joc de această echipă, este o bătaie de joc din punctul meu de vedere!

Sunt extraordinar de dezamăgit, nu se poate așa ceva! Nu se poate ca echipa Ploieștiului să sufere! Nu le este rușine acestor oameni, care stau în funcții? E strigător la cer, credeți-mă!Am avut palpitații pe final, da. Iau pastile, medicamente, să ținem Petrolul în Liga 1. Fac împrumuturi în nume personal…”
Costel Lazăr

Urmăriți Playsport.ro și pe