Proces cu final fericit pentru Cosmin Olăroiu. Câți bani trebuie să primească de la fostul partener de afaceri

Catinca Giosanu 20.12.2021, 18:02
Proces cu final fericit pentru Cosmin Olăroiu. Câți bani trebuie să primească de la fostul partener de afaceri

Disputa dintre Cosmin Olăroiu și partenerul de afaceri care a încercat să îl tragă în piept s-a terminat în favoarea celebrului antrenor. Acum, tehnicianul trebuie să recupereze o sumă considerabilă de bani de la firma care l-a tras pe sfoară.

Olăroiu, 1-0 în scandalul cu partenerul de afaceri

Cosmin Olăroiu a avut numeroade probleme din cauza firmei din județul Vâlcea care i-a luat banii și nu a respectat contractul. Acum, însă, pare că scandalul a ajuns la final. Magistrații i-au dat câștig de cauză antrenorului care a preluat-o recent pe Al Sharjah din Emiratele Arabe Unite. Mai mult, procurorii l-au obligat pe partenerul de afaceri al lui Olăroiu să îi returneze tehnicianului suma oferită ca avans.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul OLĂROIU AURELIAN-COSMIN în contradictoriu cu pârâtul SC GRANDE SPORT SRL şi, în consecinţă: Dispune rezoluţiunea contractului de furnizare produse şi executare lucrări din data de 01.04.2019 încheiat între părţi. Obligă pârâtul să restituie reclamantului suma de 35.955,31 lei reprezentând avans achitat în temeiul contractului. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Buftea.”, a fost decizia instanței.

Tehnicianul pare urmărit de ghinion

Nu este prima dată când Olăroiu ajunge în instanță pentru a-și recupera banii. În 2018, el a deschis un alt proces, în încercarea de a intra în posesia a 3.000 de lei, bani pe care i-a achitat cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar. Pierderea sumei respective nu ar fi creat o „gaură” masivă în bugetul „şeicului”. Totuși, Olăroiu a deschis procesul pentru a demonstra că are dreptate şi că nu vrea să lase pe nimeni să se bucure de banii câştigaţi de el prin muncă cinstită. În ciuda eforturilor depuse, celebrul antrenor nu a avut câștig de cauză. Judecătorii nu au fost deloc impresionaţi de principiile pe care le-a invocat tehnicianul. Prin urmare, i-au respins cererea.

Tehnicianul pare că are ghinion cu carul. În urmă cu patru luni, i s-a furat în urmă la Milano. Bijuteria de lux a fost vândută de mai multe ori prin Europa și a ajuns în cele din urmă la Dubai, de unde a fost recuperată de oamenii legii, care au arestat și trei suspecți.

Olăroiu a fost nevoit să se întâlnească cu reprezentanții Poliției pentru a-și recupera bunul furat.

Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul.”, a spus Cosmin Olăroiu, la vremea respectivă.

Urmăriți Playsport.ro și pe