Prodanca, la DNA! Impresara este audiată pentru un transfer la Rapid! În ce calitate au chemat-o procurorii anticorupție

Moldoveanu Camelia 13.07.2021, 13:59
Prodanca, la DNA! Impresara este audiată pentru un transfer la Rapid! În ce calitate au chemat-o procurorii anticorupție

Nu se mai termină problemele pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost audiată astăzi la DNA. Prodanca a venit însoțită de avocat pentru a da cu subsemnatul în fața procurorilor. Este vorba despre un transfer făcut la Rapid.

Prodanca a dat cu subsemnatul la DNA

După nenumărate probleme pe care le are din cauza presupusului divorț, acum Anamaria Prodan a ajuns în fața procurorilor de la DNA. Ea a trebuit să dea cu subsemnatul pentru un dosar deschis în 2016 în legătură cu un transfer făcut de Rapid. În acea perioadă, acționar la echipă era Valerii Moraru și tot în acea perioadă clubul avea mari probleme financiare. Este chiar anul în care Rapidul a retrogradat în Liga 2.

Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi. Este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor”, a declarat Prodanca, conform Antena 3.

Avocatul Prodancăi a oferit mai multe detalii la ieșirea de pe porțile Direcției Naționale Anticorupție.

A fost martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care sunt alte persoane, posibili acționari sau nu, de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. Dosarul este din 2016”, a declarat avocatul agentului, potrivit sursei citate.

O apropiată a Anei Prodan, amenințată cu toporul de către cel care o apără pe amanta lui Laurențiu Reghecampf!

Cancan.ro a scris, în urmă cu câteva zile, despre Tiberiu Nicolae, un individ cunoscut pentru modul brutal de a-și rezolva problemele, care a provocat zarvă mare, la ceas de seară, în cartierul Damache din Pantelimon. „Tibi” a pus mâna pe un topor și s-a prezentat în fața curții lui Ion Papuc. Un alt membru cunoscut al lumii interlope. Acesta a început să agite toporul și să lovească poarta respectivului, însă nimeni nu i-a răspuns. Înăuntru ar fi fost, în acel moment, fiica lui Ion Papuc, Lorena, și soția bărbatului.

Lorena este într-o relație cu fotbalistul celor de la Dinamo, Mihai Neicuțescu. Acesta este impresariat de Anamaria Prodan, iar cei doi i se adresează impresarei cu apelativul „nașă”. Așa cum era de așteptat, au fost formate mai multe apeluri la 112, poliția a ajuns la fața locului, iar Tiberiu Nicolae a fost dus la audieri, apoi lăsat în libertate.

Potrivit cancan.ro, Tibi s-ar fi dus la casa lui Ion Papuc pentru că ar fi fost rugat de presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Cu scopul de a le arăta acestora că și ea se poate apăra în fața tuturor acuzelor.

Contactat de reporterii Cancan, Ion Papuc a declarat că nu exclude posibilitatea ca Tibi Nicolae să fi fost trimis de amanta lui Reghecampf să se răzbune pe impresară. Mai ales că aceasta a postat o fotografie alături de familia Papuc, în urmă cu câteva zile. Deci, se știe relația bună de prietenie pe care aceștia o au!

Urmăriți Playsport.ro și pe