Produsele de export din Superligă pot fi cumpărate în această iarnă. Moș Crăciun îi poate îmbogăți pe Gigi Becali și Neluțu Varga

Pintilie Iosif 06.12.2022, 14:19
Produsele de export din Superligă pot fi cumpărate în această iarnă. Moș Crăciun îi poate îmbogăți pe Gigi Becali și Neluțu Varga

Două echipe din Superligă pot da lovituri pe piața transferurilor. CFR Cluj și FCSB sunt echipe vor fi urmărite la meciul direct de scouterii unei echipe importante din vestul europei.

CFR și FCSB pot vinde pe bani mulți iarna asta

După ce l-au vrut insistent pe Florinel Coman în 2019, acum cei de la Sporting Lisabona vin în România pentru a urmări partida dintre FCSB și CFR Cluj. Ei doresc să urmărească mai mulți jucători de la FCSB, dintre cei tineri, anunță Prosport, dar și pe Claudiu Petrilă.

Sporting Lisabona, locul 4 din Portugalia, este o echipă înstărită. În această vară, au adus nouă jucători în schimbul unei sume de bani iar totți au costat, cu excepția unuia, peste 2 milioane de euro, prețul maxim fiind de 10 milioane de euro.

Astfel, este de așteptat ca aceștia, în cazul în care vor fi impresionați, să trimită oferte de câteva milioane de euro către cele două echipe din România. De la FCSB sunt vizați Ștefan Târnovanu, Andrei Cordea, Darius Olaru ori Octavian Popescu.

FCSB îl poate pierde le Malcolm Edjouma

Gigi Becali (64 de ani) spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani). Mijlocașul a marcat în victoria lui FCSB cu Mioveni, 5-1, și a ajuns la trei goluri în acest sezon.

FCSB a reușit scorul campionatului în fața „greviștilor” de la CS Mioveni. Cu salariile neplătite, argeșenii au făcut figurație și au pierdut cu 5-1. Scorul l-a deschis Malcom Edjouma, abia introdus pe teren. În minutul 25 i-a luat locul lui Oaidă și a profitat de un carambol în careul oaspeților.

Edjouma și-a trecut în cont și o pasă decisivă cu Mioveni. Reușitele de pe Arena Națională ar putea fi ultimele în tricoul lui FCSB. Gigi Becali anunță că omul adus cu 330 de mii de euro de la Botoșani este ca și plecat în Ungaria.

Potrivit afaceristului, Edjouma va avea la Mol Fehervar un salariu de aproape 30 de mii de euro.

„Edjouma cred că vrea să plece. Ăia îi dau 25.000 salariu, la noi are doar 12.000. El vrea 30.000 de euro lunar. Cred că o să meargă. De ce să nu vrea bani dublu?

Are și prima de victorie 3.000 de euro. Nu câștigă și el două meciuri pe lună? Eu m-am înțeles cu clubul! Acum (n.r. – în iarnă) o să plece. Nu pot să vă spun suma. Pe Șut am cerut 3 milioane și n-au mai dat niciun semn de viață turcii de la Trabzonspor”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe