Programul complet al meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2. Când joacă Steaua, Oțelul sau SR Brașov

Moldoveanu Camelia 05.05.2021, 15:28
Programul complet al meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2. Când joacă Steaua, Oțelul sau SR Brașov

Programul complet al primelor meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 2. Când joacă CSA Steaua București, ACS Suporter Club Oțelul Galați, CSM Corona Brașov sau SC Fotbal Club FCSB SA 2.

Programul meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga 2

Echipe Liga 3 promovare Liga 2
Echipele din Liga 3

FRF a anunțat că în perioada 7-9 sunt programate partidele tur din prima fază a barajului pentru stabilirea echipelor care vor ajunge în eșantionul secund pentru promovarea în Liga2. Returul este programat peste o săptămână.

Meciul de vineri, 7 mai, pentru promovarea în Liga 2:

CSM Corona Brașov – ACSO Filiași, ora 18:00 (B5)

Meciurile de sâmbătă, 8 mai, pentru promovarea în Liga 2:

ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua București, ora 11:30 (B4)
ACS SR Municipal Brașov – ACS Vedița Colonești M.S., ora 14:00 (B6)
CSM Bucovina Rădăuți – ACS Dacia Unirea Brăila, ora 18:00 (B1)
ACS Suporter Club Oțelul Galați – ACS Foresta Suceava, ora 18:00 (B2)
CS Crișul Chișineu Criș – ACS Viitorul Șelimbăr, ora 18:00 (B7)
CS Măgura Cisnădie – CS Șoimii Lipova, ora 18:00 (B8)
SCM Zalău – CSO Cugir, ora 18:00 (B9)
CS Minaur Baia Mare – FC Unirea Dej, ora 18:00 (B10)

Meciul de duminică, 9 mai, pentru promovarea în Liga 2:

CS Afumați – SC Fotbal Club FCSB SA 2, ora 11:45 (B3)

Cum vor juca învingătoarele între ele în retur pentru promovarea în Liga 2

Cele cinci câștigătoare ale acestei etape vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 din Liga 2 Casa Pariurilor. Prima manșă este programată pe 22 mai, iar returul va avea loc pe 29 mai.

Învingătoarea B2 v Învingătoarea B1
Învingătoarea B4 v Învingătoarea B3
Învingătoarea B6 v Învingătoarea B5
Învingătoarea B8 v Învingătoarea B7
Învingătoarea B10 v Învingătoarea B9

Iată cum s-au desfășurat lucrurile în ultima rundă din Liga 3-a! Cum au ajuns să le lupte pentru Liga 2

Seria 1

naintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. Cu toate acestea, Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava erau la egalitate de puncte, cu avantaj în meciurile directe pentru ultima dintre ele.

Surprinzător, Foresta Suceava a clacat în ultima etapă, contra locului 7 (din 10), Dante Botoșani, scor 0-2, în deplasare. Bucovina Rădăuți și-a câștigat meciul, tot în deplasare, scor 3-0, contra Petrolului Berca, și a terminat pe prima poziție.

 1. Bucovina Rădăuți
 2. Foresta Suceava

Seria 2

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. Oțelul Galați și Dacia Unirea Brăila se aflau la egalitate de puncte, cu avantaj direct pentru formația din Brăila.

În ultima rundă, Dacia Unirea Brăila a pierdut, în deplasare, cu CSM Râmnicu Sărat, scor 1-2, iar Oțelul Galați s-a impus pe terenul ultimei clasate, Chiscani, scor 3-0. Astfel, fosta campioană a României e terminat pe prima poziție.

 1. Oțelul Galați
 2. Dacia Unirea Brăila

Seria 3

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. CS Afumați și-a păstrat fotoliul de lider după ce a trecut în deplasare de Înainte Modelu, scor 3-1. Putea să și piardă acest duel, deoarece formația din Ulmu a remizat cu penultima clasată, Recolta Gheorghe Doja, în deplasare, scor 1-1.

 1. CS Afumați
 2. Ulmu

Seria 4

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate, dar și clasamentul final. În ultima rundă, Steaua a trecut de Metalul Buzău cu 5-0, iar FCSB 2 a pierdut contra locului trei, Progresul Spartac, scor 0-4, în deplasare.

 1. Steaua
 2. FCSB 2

Seria 5

Era singura serie în care nu se cunoșteau ambele echipe calificate, ci doar una. Pe lângă Corona Brașov, va mai merge la baraj și SR Brașov. În ultima rundă, SR Brașov a remizat pe terenul celor de la Sepsi 2, scor 1-1, în timp ce contracandidata CS Blejoi a pierdut, acasă, cu Târgu Secuiesc, scor 1-4.

 1. Corona Brașov
 2. SR Brașov

Seria 6

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. Ultima etapă a fost una de infarct. Totul s-a modificat în minutul 90+3. CS Vedița Colonești a marcat golul victoriei cu Academica 2 Clinceni, scor 3-2, iar CSO Filiași a încasat golul înfrângerii cu Petrolul Potcoava, scor 1-2.

 1. Vedița Colonești
 2. CSO Filiași

Seria 7

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. Etapă fără necunoscute și surprize. Viitorul Șelimbăr este sigură de locul 1 în Serie, de câteva săptămâni.

 1. Viitorul Șelimbăr
 2. Măgura Cisnădie

Seria 8

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. Nu se cunoștea, exact, ordinea finală. Crișul Chișineu Criș a spera degeaba că Șoimii Lipova se vor încurca. Nu s-a întâmplat acest lucru. Formația din Lipova a câștigat, acasă, scor 2-1, cu Progresul Ezeriș.

 1. Șoimii Lipova
 2. Crișul Chișineu Criș

Seria 9

Nicio emoție în această serie, în ultima rundă. „Cărțile” au fost aranjate.

 1. Unirea Dej
 2. CSO Cugir

Seria 10

Înaintea ultimei etape, se cunoșteau numele celor două formații calificate. CS Baia Mare a obținut un punct în meciul cu CSM Satu Mare și a terminat pe primul loc.

 1. Minaur Baia Mare
 2. SCM Zalău
Urmăriți Playsport.ro și pe