Propunere indecentă a unui selecționer de la Campionatul Mondial. „Vii la mine și ne-o tragem”

Bordei Radu 23.11.2022, 13:52
Propunere indecentă a unui selecționer de la Campionatul Mondial. „Vii la mine și ne-o tragem”

Louis Van Gaal are motive de bucurie, la Campionatul Mondial. Naționala Țărilor de Jos a debutat cu o victorie importantă, contra rivalei din grupă, Senegal. Succesul cu 2-0 face din Olanda mare favorită la câștigarea grupei, iar selecționerul este pus pe glume. La ultimul antrenament, veteranul de 71 de ani a surprins pe toată lumea, inclusiv pe soția lui.

Ce i-a propus Louis Van Gaal soției, chiar în timpul unui antrenament, la Campionatul Mondial

Reputatul antrenor este  căsătorit cu cu Truus din 2008 și cei doi au un mariaj solid. Femeia, în vârstă de 68 de ani, și-a însoțit soțul în Qatar și chiar vine și la antrenamente. La ultimul, în timp ce era înconjurată de ziariști, a fost abordată chiar de către Van Gaal. Antrenorul a venit la marginea terenului și nu a ținut cont că era urmărit de oameni.

Poți veni la hotel, dar numai în camera mea, să ne-o tragem, a fost mesajul transmis, cu zâmbetul pe buze, de Louis Van Gaal

Toată lumea s-a amuzat, chiar dacă gluma nu a fost cea mai inspirată din partea lui Van Gaal. Mariajul cu Truus este al doilea pentru antrenorul olandez, după cel cu Fernanda Obbes, care i-a fost soție între 1973 și 1994.

Ce spune Lionel Messi după eșecul umilitor cu Arabia Saudită, scor 1-2

Lionel Messi a încercat să tragă câteva concluzii după umilința din Argentina – Arabia Saudită 1-2, însă căpitanul reprezentativei sud-americane s-a afișat vizibil afectat la flash-interviu.

Messi nu anticipa nici în cele mai negre vise un asemenea debut la Cupa Mondială din Qatar. Partida a început cu dreptul pentru el, reușind să deschidă scorul în minutul 10, din penalty, însă în repriza secundă a venit coșmarul.

Este o lovitură uriașă, o înfrângere care doare, dar trebuie să continuăm să avem încredere în noi. Acest grup nu se va preda! Vom încerca să învingem Mexicul”, și-a început Messi discursul de după meci.

Ulterior, căpitanul Argentinei a încercat să explice de unde s-a rupt jocul naționalei sale:

„Golul marcat rapid ne-a făcut mai mult rău, ne-a indus în eroare. Știam că se poate să nu fim la cel mai înalt nivel în primul meci. N-am fost în joc, ceea ce nu ni s-a mai întâmplat de multă vreme. Și, pe măsură ce timpul trecea, iar rezultatul era împotriva noastră, lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile”, a mai adăugat Lionel Messi

Înfrângerea a destabilizat tot vestiarul

Jucătorii din vestiarul lui Lionel Scaloni vor trebui să își ridice moralul într-un timp record, deoarece Messi recunoaște că toți sunt devastați:

„Suntem devastați! Nu ne așteptam la un astfel de început. Am crezut că va fi un start bun, cu 3 puncte, așa cum spuneam înainte de meci. O victorie ne-ar fi adus liniște. Dar acest grup se diferențiază de altele prin unitate și forță. E timpul să fim mai uniți ca niciodată, să o luăm de la zero și să ne facem jocul”, a mai declarat căpitanul Argentinei.

În celălalt duel din grupă, Mexic și Polonia au remizat, scor 0-0.