Propunere neașteptată pentru Vladimir Putin. Femeia vrea să îl pună la podea pe liderul din Rusia. Galerie FOTO

Moldoveanu Camelia 29.03.2022, 20:26

Lui Vladimir Putin i se cere cu insistență să renunțe la războiul din Ucraina. Președintele Rusiei este chemat să se lupte el, cu propriile forțe, pentru a obține o victorie. Confruntarea s-ar putea duce departe de front.

Vladimir Putin, chemat să lupte cu propriile forțe pentru a obține victoria Rusiei

După ce Elon Musk a l-a chemat pe Vladimir Putin să se lupte corp la corp, iar miza să fie încetarea războiului din Ucraina, acum o femeie vrea să se bată cu președintele Rusiei. Liderului de la Kremlin i se cere cu vehemență să accepte confruntarea. Miliardarul Tesla și liderul SpaceX nu a primit încă niciun răspuns, însă superba dansatoare insistă.

Jiselle Arianne este o dansatoare și un model din America, însă de cele mai multe ori apare în ringul celor de la Bally Sports Regional Networks pentru a anunța următoarea rundă. Cu toate că „de meserie” ea nu este o luptătoare în ring, Jiselle Arianne a promis că o să fie agresivă cu Vladimir Putin.

Federația Mondială de Taekwondo i-a revocat lui Vladimir Putin toate distincțiile, ca urmare a războiului pornit de Rusia pe teritoriul Ucrainei. Cu toate că Jiselle Arianne nu practică Taekwondo ca liderul de la Kremlin, superba brunetă este convinsă că-l poate să-l învinge pe bărbatul în vârstă de 69 de ani.

Înainte de a urcat în ring, în weekend, Jiselle Arianne a promis că o să lupte, însă o să fie greu:

Este greu. O să merg cu Putin. Voi fi agresivă”, a declarat Jiselle Arianne.2

Cea mai importantă femeie din viața lui Putin este rugată să intervină

După izbucnirea războiului din Ucraina, presa din lumea întreagă a readus în atenția oamenilor relația dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, o fostă gimnastă de succes din Rusia.

Se spune vorbește chiar și despre faptul că cei doi ar avea un copil care trăiește în Elveția. Alina Kabaeva ar locui și ea, în mare parte, alături de moștenitorul lui Vladimir Putin. Locuitorii din Elveția au realizat o petiție publică prin care cer expulzarea familiei liderului de la Kremlin din țara lor, ca răspuns la violențele din Ucraina.

Potrivit corrieredellosport, prietenii Alinei încearcă disperați să o convingă pe fosta gimnastă să vorbească cu liderul de la Kremlin pentru a opri războiul din Ucraina.

Prietenii Alinei se roagă de ea să se întoarcă în Rusia și să-l forțeze pe Putin să oprească războiul. Pare că este singura persoană de care ascultă”, a declarat o sursă anonimă.