Provocare maximă pentru fanii CSA Steaua, chiar de 7 mai: „Echipa care a câștigat Cupa Campionilor e FCSB”

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.05.2022, 21:16
Provocare maximă pentru fanii CSA Steaua, chiar de 7 mai: „Echipa care a câștigat Cupa Campionilor e FCSB”

Gigi Becali i-a inflamat din nou pe fanii celor de la CSA Steaua, chiar în ziua în care clubul din Ghencea a sărbătorit 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Patronul celor de la FCSB, club care a sărbătorit de asemenea acest eveniment, a susținut o dată în plus, că echipa sa este continuatoarea celei care s-a impus în 1986 pe Ramon Sanchez Pizjuan în fața Barcelonei, la loviturile de departajare.

Gigi Becali susține că FIFA și UEFA au dat deja verdictul în războiul FCSB – CSA Steaua

Mai mult, Gigi Becali susține că acest lucru este recunoscut chiar și de FIFA și UEFA. Și ceea ce se întâmplă sezon de sezon la tragerile la sorți pentru cupele europene pare să îi dea dreptate patronului de la FCSB. În momentul în care la aceste evenimente se vorbește despre echipa roș-albastră, cei care le organizează se referă la ea ca la câștigătoarea ediției din 1986 a Cupei Campionilor Europeni. Iar exact la acest aspect a făcut referire și Gigi Becali în pledoaria sa.

Ce semnifică 7 mai pentru mine? Nu prea sunt eu cu astea. E clubul meu, FCSB, care e de fapt Steaua. E echipa care a luat Cupa Campionilor Europeni și care e recunoscută la FIFA și UEFA. Doar că eu nu sunt așa ahtiat de suporteri.

FCSB a luat Cupa Campionilor! La Geneva, în Elveția, așa scrie, că FCSB e Steaua și că a câștigat Cupa Campionilor Europeni. În dreptul FCSB, scrie: o Ligă a Campionilor. Când se face punctajul nostru, se adaugă două puncte de acolo. Suntem continuatorii, avem deja răspunsul de la UEFA și FIFA”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Mesajul transmis de cei de la FCSB în dimineața zilei de 7 mai

Înainte de aceste declarații ale lui Gigi Becali, cei de la FCSB au transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, prin care le mulțumesc celor care au făcut posibilă performanța fabuloasă din 1986 de la Sevilla. Astfel, ei au folosit această chestiune pentru a reitera faptul că ei consideră că FCSB este continuatoarea pe linie sportivă a acelei echipe.

„Sâmbătă, 7 mai, se împlinesc 36 de ani de la cea mai glorioasă zi a fotbalului românesc. În acea zi, pe Ramón Sánchez Pizjuán Stadium, Steaua București intra în istoria fotbalului, devenind prima echipă din Estul Europei care cucerea cel mai râvnit trofeu din fotbal, Cupa Campionilor Europeni (actuala UEFA Champions League), într-o finală disputată împotriva celor de la FC Barcelona.

Helmut Duckadam intra în Cartea Recordurilor după ce apăra patru lovituri de departajare consecutive, iar trofeul ajungea la București. Pentru această uriașă performanță, FCSB le aduce un omagiu și le mulțumește acelor mari fotbaliști pentru contribuția extraordinară adusă la dezvoltarea fotbalului românesc!”, a transmis vicecampioana României.

Acuzații grave ale lui Gigi Becali la adresa lui Vasile Dâncu. „Să dea și generalul de Securitate cu subsemnatul”

Urmăriți Playsport.ro și pe