Prunea pune degetul pe „rana” de la Dinamo: „Probleme mari în vestiar”. Ce spune despre venirea SMURD-ului

Olteanu Ștefan 17.03.2021, 16:31
Prunea pune degetul pe „rana” de la Dinamo: „Probleme mari în vestiar”. Ce spune despre venirea SMURD-ului

Florin Prunea a comentat situația delicată de la Dinamo. Echipa va juca în playout pentru al patrulea sezon consecutiv. Fostul portar din Ștefan cel Mare este convins că problemele din vestiar au contribuit la rezultatele slabe din ultimele partide. Gigi Mulțescu e pe cale să fie numit din nou antrenor al echipei, iar Prunea spune că lucrurile se vor „echilibra” odată cu această schimbare.

Prunea pune degetul pe „rana” de la Dinamo

Prunea anunță vremuri mai bune la Dinamo, în ciuda faptului că echipa nu a mai câștigat de opt meciuri în Liga I. Înfrângerea pe teren propriu cu FC Argeș din ultima etapă, scor 1-2, a marcat demisia antrenorului Jerry Gane. Dinamo este pe locul 14 în clasament și are emoții mari înaintea playout-ului.
Coincidență sau nu, rezultatele slabe au început să apară la Dinamo fix când lucrurile s-au mai echilibrat din punct de vedere financiar. Prunea spune că, în prezent, jucătorii de la Dinamo sunt cu salariile la zi.

Culmea e că din punct de vedere financiar Dinamo stă destul de bine. Am înțeles că se primesc salariile la timp. Nu prea mai sunt probleme financiare, nu din cauza asta a venit acesta perioadă fără victorii. Există o problemă din punct de vedere al rezultatelor. Din punct de vedere sportiv, Dinamo nu a arătat rău în ultimele meciuri, inclusiv la cel cu FC Argeș. Au pierdut din cauza unei greșeli mari de arbitraj și pentru că au ratat foarte mult la 1-1, au avut trei-patru ocazii mari. Nu se supără nimeni dacă meciul se termină 3-1 sau 4-1 pentru Dinamo. Nu e un blocaj, ci doar o chestiune de conjunctură, de noroc. Dinamo are un lot cu care nu se va pune problema să retrogradeze, dar, în schimb, trebuie să fie extrem de atenți la fiecare meci și la fiecare fază”, a spus Florin Prunea, pentru Sport.ro.

Dinamo este pe locul 14 în Liga I și nu a mai câștigat de opt meciuri
Dinamo este pe locul 14 în Liga I și nu a mai câștigat de opt meciuri

Venirea lui Gigi Mulțescu va „echilibra” din nou lucrurile

Fanii l-au contestat pe Jerry Gane încă dinaintea meciului cu FC Argeș, când au anunțat că îi caută înlocuitor. Ulterior, după înfrângerea cu echipa piteșteană, Gane și-a dat demisia.
Prunea e convins că au existat probleme în vestiar, iar înlocuirea lui Jerry Gane va aduce un plus echipei din Ștefan cel Mare.

Nu este prima dată când Gigi Multescu vine la Dinamo, cunoaște lotul și spiritul clubului, e respectat de fani, sunt sigur că va echilibra lucrurile. Are o mare experiență și cred că va aduce corabia pe drumul cel bun. Sunt convins de lucrul ăsta și toată suflarea dinamovistă trebuie să fie alături de el. Era mare nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice. Nu neapărat ca să se producă un șoc, dar era clar că existau probleme acolo. De exemplu, nu înțeleg de ce Fabbrini era ținut rezervă, când e clar că e unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo și are valoarea să schimbe jocul echipei. După ce a intrat el în meciul cu Argeș, parcă s-a înclinat terenul spre poartă adversă. Era clar că existau probleme de vestiar, iar antrenorul trebuia schimbat.

Nea Gigi trebuie să aducă un playout cu rezultate bune și fără emoțiile retrogradării, plus finala Cupei României, pentru a perpetua supranumele de ‘SMURD’”, a mai spus Prunea, conform sursei citate.

Gigi Mulțescu și-a ales deja staff-ul pe care îl va avea la Dinamo.

Gigi Mulțescu va fi noul antrenor de la Dinamo
Gigi Mulțescu va fi noul antrenor de la Dinamo

În ultimele trei runde din sezonul regular, Dinamo le întâlnește pe Poli Iași, CFR Cluj și Academica Clinceni. De asemenea, în semifinalele Cupei României, Dinamo se va duela cu Astra Giurgiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe