PSG a stabilit „lista neagră”. Cinci jucători pleacă sigur în această vară de pe Parc des Princes

Moldoveanu Camelia 27.04.2022, 08:33
PSG a stabilit „lista neagră”. Cinci jucători pleacă sigur în această vară de pe Parc des Princes

PSG anunță o nouă revoluție în lot după transferurile răsunătoare din vara anului 2021. Echipa lui Mauricio Pochettino a ratat bifarea principalului obiectiv, UEFA Champions League, însă a câștigat deja titlul de campioană a Franței. „Lista neagră” de pe Parc des Princes are deja cinci nume clare.

PSG se desparte în vară de cel puțin cinci jucători

Spre surprinderea multora, PSG nu-și dorește să-i prelungească înțelegerea lui Angel Di Maria, cu toate că fotbalistul și-a manifestat dorința de a mai rămâne pe Parc des Princes. Argentinianul s-a transferat de la Manchester United la PSG în 2015, iar acum Barcelona ar vrea să-l aibă sub contract, potrivit Marca. Angel Di Maria a mai jucat la Real Madrid, Benfica și Rosario. Actualul lui contract expiră pe 30 iunie 2022.

Pe „lista neagră” se mai află și Tilo Kehrer, Layvin Kurzawa, Leandro Paredes și Julian Draxler. Dacă Angel Di Maria o să plece gratis de la PSG, ceilalți patru mai au un an de contract iar oficialii de pe Parc des Princes vor să obțină sume consistente din transferurile lor.

Tilo Kehrer ar putea ajunge în Bundesliga sau Premier League, campionate din care mai multe echipe și-au manifestat interesul față de el. Draxler este dorit de Sevilla, în timp ce Paredes are „ușile deschise” în Seria A. Layvin Kurzawa nu are încă o posibilă destinație, iar în acest sezon a prins un singur meci pe teren, având probleme medicale.

Cu toate că s-a zvonit faptul că și Neymar ar fi pe picior de plecare, nimic nu s-a concretizat până acum. Tot la capitolul zvonuri este trecut și Mbappe, francezul evitând să spună cu subiect și predicat dacă o să rămână pe Parc des Princes sau o să dea curs ofertei venite de la Real Madrid.

Antonio Conte vrea să impună reguli stricte pe Parc des Princes

PSG a cucerit al 10-lea titlu de campioană în Ligue 1, însă situația este tensionată pe Parc de Princes. Eliminarea prematură din Champions League a produs un adevărat cutremur la Paris. Vedetele echipei au fost contestate vehement de către fani, iar mai multe schimbări sunt preconizate să aibă loc în această vară.

Unul dintre cei care vor pleca de la PSG este chiar antrenorul Mauricio Pochettino. Conducerea parizienilor i-a găsit deja înlocuitor, acesta fiind Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham Hotspur. Conform celor de la RMC Sport, italianul vrea un salariu anual de 30 de milioane de euro pentru a o prelua pe PSG. Dacă va ajunge la un acord cu șefii parizienilor, Conte va veni pe Parc des Princes însoțit de propriul staff. Mai mult, tehnicianul italian vrea să controleze în totalitate transferurile ce se vor face la formația pariziană.

Fiind recunoscut ca un antrenor foarte strict, Conte și-a creionat deja planul prin care vrea să-i țină sub control pe jucătorii lui PSG. Sursa citată susține că tehnicianul italian vrea ca echipa pariziană să angajeze un ”director de rețele de socializare”, pentru a controla activitatea jucătorilor în mediul online.

În privat, Conte spune că este sătul de ceea ce el numește ”jucătorii de Instagram”, prea numeroși în fotbalul din ziua de astăzi”, au notat cei de la RMC Sport.