PSG dă o avere pe un jucător care rămâne liber de contract! Francezii sunt disperați să câștige Liga Campionilor

Olteanu Ștefan 26.09.2022, 15:22
PSG dă o avere pe un jucător care rămâne liber de contract! Francezii sunt disperați să câștige Liga Campionilor

PSG pare disperată să câștige Liga Campionilor la capătul sezonului 2022 – 2023, iar cei din conducerea clubului sunt gata să dea o avere în schimbul lui Milan Skriniar (27 de ani), fundaș central de la Inter Milano care din vară va rămâne liber de contract.

30.000.000 de euro pentru Milan Skriniar! PSG îi dă o avere lui Inter Milano, deși slovacul rămâne liber de contract în vară

Milan Skriniar va rămâne liber de contract la data de 30 iunie 2023, când înțelegerea sa cu Inter Milano va ajunge la final, însă clubul de pe „Giuseppe Meazza” poate încasa o avere în schimbul fundașului, de la nimeni alta decât PSG.

Gruparea de pe Parc des Prince l-a dorit insistent pe internaționalul slovac și în vara recent încheiată. Inițial a făcut o ofertă oficială de 60.000.000 de euro, după care aceasta a fost mărită la 70.000.000 de euro. Inter Milano a refuzat să se despartă de Skriniar și a solicitat un preț minim de 80.000.000 de euro.

Fereastra de mercato s-a încheiat fără ca părțile să ajungă la vreo înțelegere, iar Skriniar a început și acest sezon la Inter Milano.

Publicația franceză CanalSupporters susține pe rețelele de socializare că discuțiile dintre Milan Skriniar și Inter Milano au ajuns într-un punct mort. În același timp, tot sursa citată preia o informație din Gazzetta dello Sport și face un anunț surprinzător.

PSG ar fi gata să ofere nu mai puțin de 30.000.000 de euro pentru Milan Skriniar în luna ianuarie. Dacă Inter nu îl va convinge să semneze prelungirea, suma s-ar putea dovedi a fi una cel puțin tentantă pentru club, având în vedere că Skriniar intră în ultimele șase luni de contract și poate semna din postura de jucător liber cu oricine își dorește.

De asemenea, este surprinzător cum de PSG acceptă să plătească o sumă atât de mare pentru Skriniar, în loc să mai aștepte șase luni și să îl ia gratis pe fundaș.

Milan Skriniar a evoluat 48 de meciuri pentru Inter în sezonul 2021 – 2022

Căpitanul naționalei Slovaciei este om de bază la Inter Milano. Ajuns la echipă în 2017, de la Sampdoria, în schimbul a 34.000.000 de euro, Milan Skriniar s-a impus rapid în lotul lui Inter și în sezonul trecut a fost un jucător indispensabil. Nu mai puțin de 48 de meciuri a jucat Skriniar în tricoul vicecampioanei, reușind să înscrie și 4 goluri.

Skriniar a evoluat deja în 9 dueluri pentru Inter și în actuala stagiune, iar totalul de meciuri jucate pentru milanezi este de 224. Printre altele, slovacul s-a remarcat cu 11 goluri și 4 pase decisive.

În naționala Slovaciei, Milan Skriniar a evoluat în 54 de meciuri și a reușit să înscrie 3 goluri.

Cota sa de piață este de 65.000.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Transferul lui Leo Messi le-a umplut conturile peste noapte șeicilor de la PSG. Ce sumă s-a încasat.

Urmăriți Playsport.ro și pe