PSG, la un pas să-l piardă pe Lionel Messi: „Acum o să spun totul. Am așteptat să văd ce se întâmplă”

Moldoveanu Camelia / 11.08.2021, 12:35

Lionel Messi ar fi putut rămâne în Spania. PSG a fost la un pas să-l piardă pe omul care a scris istorie la Barcelona. Ce club i-a făcut o ofertă tentantă și unde ar fi putut juca starul care a cucerit 35 de trofee la clubul catalan, a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri.

Neymar i-a cedat numărul, dar argentinianul a avut altă cerință

Prietenul Neymar a fost cel mai fericit când a aflat că Messi va veni la Paris. Brazilianul nu și-a ascuns dorința, în ultimii ani, de a juca alături de prietenul și idolul lui. Toată lumea se aștepta ca acest lucru să se întâmple la Barcelona, dar incredibilul s-a produs. Leo Messi a părăsit La Liga, după 21 de ani și a venit în Franța.

Toată lumea se aștepta ca Leo Messi să solicite tricoul cu numărul 10, cel cu care a făcut istorie la Barcelona. Nu ar fi fost o problemă cu actualul posesor. Neymar s-a oferit să îl cedeze, mai ales că și-a văzut visul cu ochii. „Din nou împreună” a postat Neymar, după ce s-a oficializat transferul. Cu toate acestea, Messi a avut alte planuri la noua echipă. Argentinianul a solicitat un alt număr, la fel de special în inima sa. Astfel, Messi va purta numărul 30, la Paris. Este același număr cu care a început cariera la Barcelona.

Clubul a trebuit să facă apel la Liga Franceză. 30 este un număr dedicat doar portarilor, dar pentru Messi se va face o excepție.

PSG ar fi putut rata semnătura lui Lionel Messi. Starul s-a gândit foarte serios să rămână în Spania

Ignacio Miguelez, jurnalist TNT Sports, a povestit pe Twitter unde ar fi putut ajunge Messi după despărțirea de Barcelona. Starul argentinian s-a gândit serios să rămână la o echipă din Spania, iar familia acestuia îl susținea. Se pare că Diego Simeone, antrenorul Atletico Madrid, și-a dorit foarte mult să-l aibă sub comandă pe Leo Messi. Echipa se baza pe prietenia dintre fostul „roș-albastru” și Luis Suarez. Cu toate acestea, decizia finală a fost PSG.

Acum, că Messi a bătut palma cu PSG, voi spune ce s-a întâmplat. Unul dintre cluburile care au fost interesate de Messi a fost Atletico Madrid. Cholo (n.red. Diego Simeone) a fost cel care l-a sunat personal pe Messi. Leo și familia sa au luat serios în considerare această opțiune, dar nu a fost posibil”, a scris Ignacio Miguelez, jurnalist TNT Sports, pe Twitter.