PSG pregătește terenul pentru plecarea lui Kylian Mbappe. Pe cine vrea să aducă lângă Neymar și Leo Messi

Radu Bordei 29.10.2021, 11:06
PSG pregătește terenul pentru plecarea lui Kylian Mbappe. Pe cine vrea să aducă lângă Neymar și Leo Messi

PSG pregătește terenul în cazul în care vor rămâne fără starul francez. Deși încearcă să îl convingă pe internaționalul lui Didier Deschamps să semneze o nouă înțelegere, șefii clubului sunt conștienți că șansele sunt mici. Kylian Mbappe a declarat în mai multe rânduri că verea o nouă provocare.

Real Madrid este marea favorită să obțină semnătura atacantului. Mbappe vroia să meargă la Madrid, încă de când era antrenor Zinedine Zidane. Chiar dacă acesta nu mai este pe banca galacticilor, internaționalul francez tot intenționează să joace în tricoul blanco.

PSG pregătește terenul pentru plecarea lui Kylian Mbappe. Cine sunt starurile urmărite de șeicii din conducerea parizienilor

După o vară incendiară pe piața transferurilor, miliardarii de la PSG pregătesc altă campanie spectaculoasă. Mai ales că ar putea rămâne fără cel mai bun jucător, din acest moment. Mbappe este într-o formă foarte bună, contribuția lui este peste cea a lui Neymar sau Messi. De aceea, în cazul în care acesta va pleca, francezii vor căuta să aducă alți atacanți de valoare.

Mauricio Pochettino a pus ochii pe doi dintre jucătorii care s-au remarcat în Premier League. Raphinha, jucătorul celor de la Leeds, este unul din cei mai în formă fotbaliști din Anglia. Jucător de bandă, brazilianul are o tehnică și o viteză de invidiat și a debutat și în naționala Selecao.

Un alt brazilian este pe lista parizienilor. Este vorba de starul de la Everton, Richarlison. Un alt internațional brazilian, Richarlison, este dorit de mai mult timp în capitala Franței. Iar în vară ar putea veni să formeze un trident ofensiv cu Neymar și Messi.

Mbappe, ca și plecat la Madrid. Totul se poate decide în ianuarie

Presa din Spania pregătește deja primele pagini pentru venirea francezului. Mbappe este așteptat să semneze după 1 ianuarie, când va putea negocia cu toată lumea. Realul este mare favorită, deși chiar rivala Barcelona încearcă să îl sufle de sub nasul rivalei. Cu toate acestea, galacticii sunt liniștiți că jucătorul va ajunge pe Santiago Bernabeu.

La Madrid lumea e liniștită în privința lui Mbappe. Sursele verificate de AS susțin că Mbappe a luat decizia finală: vrea să triumfe la Real Madrid și o va face. Mbappe a luat o decizie, iar banii nu mai contează. Nu își va prelungi contractul cu PSG nici pentru tot aurul din lume. Nimic nu-l va întoarce din drum. Vrea să arate ce poate la Real Madrid și o va face, anunță presa din Spania

Urmăriți Playsport.ro și pe