VIDEO | PSG s-a distrat cu Clermont. Neymar, Messi și Mbappe au oferit un show de zile mari

Moldoveanu Camelia / 10.04.2022, 09:31
VIDEO | PSG s-a distrat cu Clermont. Neymar, Messi și Mbappe au oferit un show de zile mari

Neymar, Mbappe și Messi au avut o seară spectaculoasă pe terenul celor de la Clermont. PSG a câștigat runda cu numărul 31 din campionatul Franței cu scorul de 6-1.

Neymar, Mbappe și Messi au oferit un spectacol de zile mari

PSG a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, sâmbătă seară, contra Clermont. Neymar, Mbappe și Messi au făcut spectacol în atac, dovedind că se pot contopi perfect.

Neymar a fost cel care a deschis scorul încă din minutul 6. Gazdele nu s-au sincronizat și au încasat încă un gol în minutul 19, de data aceasta reușita a fost a lui Mbappe.

În minutul 42 gazdele au reușit să reducă din diferență prin Jodel Dossou. A urmat asediul  celor de la PSG. Neymar a marcat pentru a doua oară, în minutul 71 din penalty. La trei minute distanță, Mbappe și-a trecut și el în cont a doua reușită în aceeași partidă.

Clermont nu a avut nicio șansă în fața paselor de gol oferite de Messi, dar nici în fața finalizărilor decarului și șeptarului de pe Parc des Princes. Mbappe a marcat și în minutul 80, iar Neymar la trei minute distanță.

Astfel, Neymar și Mbappe au reușit fiecare câte un hattrick, iar Messi a dat trei pase de gol. PSG a rămas liderul detașat al clasamentului, însă Clermont a înregistrat cea de-a 17 înfrângere și se clasează pe locul 17 în Ligue 1.

PSG îi face toate poftele lui Kylian Mbappe. Planul în trei pași prin care vrea să îl păstreze pe Parc des Princes

PSG refuză să se obișnuiască cu ideea că Mbappe ar putea să plece la Real Madrid, iar șefii grupării de pe Parc des Princes au întocmit un plan în trei pași prin care să îl păstreze pe starul de 23 de ani în Franța.

Mundo Deportivo anunță într-un material publicat marți că PSG este gata să îi facă toate poftele lui Kylian Mbappe, iar în săptămânile următoare s-ar putea ajunge la o înțelegere în ceea ce privește prelungirea contractului.

Conform sursei citate, planul parizienilor are la bază trei puncte cheie. Un salariu de nerefuzat: 200.000.000 de euro în doi ani

Primul punct este legat, evident, de salariul lui Kylian Mbappe. Tânărul atacant încasează în prezent aproximativ jumătate din salariul lui Neymar, care este cel mai bine plătit jucător de la PSG și ia inclusiv mai mulți bani decât Messi.

Însă, potrivit Mundo Deportivo, noul contract pe care PSG i-l propune lui Mbappe este colosal. O înțelegere valabilă pentru doar două sezoane, adică până în 2024, cu un salariu anual de 50 de milioane de euro net. Asta l-ar face pe Mbappe de departe cel mai bine plătit jucător al grupării pariziene. Mai mult, Mbappe ar urma să încaseze și un bonus de fidelitate de 100 de milioane de euro. În acest context, în doar doi ani de zile ar încasa 200.000.000 de euro, o sumă absolut amețitoare.