Putere incredibilă arătată de Sinișa Mihaijlovic! Se luptă cu leucemia, dar e aproape de jucătorii lui de la Bologna. “O să lupt pentru voi așa cum o veți face și voi pentru mine”

Giosanu Catinca / 03.04.2022, 11:54
Putere incredibilă arătată de Sinișa Mihaijlovic! Se luptă cu leucemia, dar e aproape de jucătorii lui de la Bologna. “O să lupt pentru voi așa cum o veți face și voi pentru mine”

Sinișa Mihaijlovic a dovedit încă o dată cât de puternic este. Antrenorul de la Bologna se luptă de mai mult timp cu o boală autoimună gravă, dar nu cedează psihic.

Tehnicianul și-a găsit puterea să meargă mai departe și face tot ce îi stă în putință să îi încurajeze pe jucătorii legitimați la Bologna. Ce mesaj le-a transmis antrenorul Bolognei internaționalilor italieni.

Anunțul făcut de Sinișa Mihaijlovic

Sinișa Mihaijlovic a aflat că boala cu care a fost diagnosticat în urmă cu trei ani și pe care credea că a învins-o a redicidat. El este nevoit să se interneze din nou într-o unitate spitalicească pentru a urma un tratament care să îl ajute să se vindece.

Tehnicianul sârb al lui Bologna a aflat de curând că boala de care spera că a scăpat a recididat și i s-a părut normal să îi anunțe pe elevii săi că va lipsi o perioadă de timp din peisaj.

“O să lupt pentru voi așa cum o veți face și voi pentru mine”

Suporterii lui Bologna s-au întristat teribil la aflarea veștii că Sinișa Mihaijlovic are din nou probleme de sănătate. Ei au încredere că antrenorul o să revină cât de curând alături de echipa sa de suflet.

La începutul săptămânii va trebui să plec din nou ca să mă internez la Sant’Orsola, unde ştiu că sunt pe mâini extraordinare. Spre deosebire de acum doi ani şi jumătate, acum mă duc mult mai senin, ştiu ce va trebui să fac şi situaţia mea este alta. Sper să nu dureze mult, dar voi lipsi de la câteva meciuri. Însă am tot ce-mi trebuie ca să urmăresc echipa de la distanţă.

Cu siguranţă că acest început de an nu a fost unul norocos. Sunt sigur că vor lupta pentru mine (n.r. jucătorii). Și eu voi lupta pentru ei. De asemenea, îi rog pe fanii minunaţi ai Bolognei să mă susţină în această luptă.

Asta am vrut să vă spun. Vreau doar să vă rog să-mi respectaţi dreptul la intimitate. Vorbiţi despre Mihaijlovic, dar lăsaţi-l în pace pe Sinisa.”, a transmis antrenorul, conform celor de la tuttomercato.web.