Rădoi a răspuns la întrebarea: „Ați menajat jucători cu Macedonia, pentru a fi proaspeți cu Germania?”

Marian Cărăvan / 27.03.2021, 15:13
Rădoi a răspuns la întrebarea: „Ați menajat jucători cu Macedonia, pentru a fi proaspeți cu Germania?”

Naționala de fotbal a României continuă campania de calificare la Mondialul din Qatar. În al doilea meci din Grupa J, „tricolorii” întâlnesc Germania, duminică seara, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București. Un meci în care naționala va arăta cu siguranță altfel față de meciul de debut, 3-2 cu Macedonia de Nord. Se vehiculează și unele schimbări în primul 11 al „tricolorilor”. Mirel Rădoi a răspuns la întrebarea: „Ați menajat jucători cu Macedonia, pentru a fi proaspeți cu Germania?”. Să aflăm răspunsul selecționerului.

Rădoi a răspuns la întrebarea: „Ați menajat jucători cu Macedonia, pentru a fi proaspeți cu Germania?”

România a debutat cu dreptul în campania de calificare la Mondialul din Qatar. „Tricolorii” au învins cu mari emoții Macedonia de Nord, scor 3-2, iar acum vor da piept pe Arena Naționala cu principala favorită din Grupa J, selecționata Germaniei. Cu siguranță, abordarea va fi cu totul alta în tabăra echipei naționale. Au fost analizate plusurile și minusurile din primul meci, urmând ca selecționerul Mirel Rădoi să ia, sperăm, decizii inspirate pentru confruntarea de duminică seara. Până atunci, selecționerul mai are un antrenament în care să se edifice asupra formulei de start cu Germania. Rădoi a răspuns la întrebarea: „Ați menajat jucători cu Macedonia, pentru a fi proaspeți cu Germania?”

Nu am menajat jucători cu Macedonia de Nord pentru meciul cu Germania. Nu suntem o națională atât de mare, pentru a ne permite așa ceva!”, a declarat selecționerul.

Cum a arătat echipa de start a României în meciul cu Macedonia de Nord.

Florin Niță – Ovidiu Popescu, Andrei Burcă, Vlad Chiricheș, Nicușor Bancu – Răzvan Marin, Nicolae Stanciu – Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman – Claudiu Keșeru

Rezerve: 12. Lazar, 16. Radu – 2. Mogoș, 3. Toșca, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Maxim, 14. Hagi, 17. Bicfalvi, 21. Mihăilă, 22. Camora

Cum va arăta primul 11 pentru meciul cu Germania? Selecționerul se va edifica după antrenamentul de sâmbătă seara.

Mâine după-amiază vom decide primul 11, în funcție de cum vor arăta în seara asta la antrenament. Germania va lăsa spații și noi va trebui să le speculăm! Cu siguranță nu vom fi un sparring partener”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Germania.

Meciul România – Germania va fi arbitrat de o brigadă din Franța, cu Clément Turpin la centru. Asistenți: Nicolas Danos și Cyril Gringore. Al patrulea oficial: Jérôme Brisard. „Tricolorii” au primit un super pont de la un jucător cu multe meciuri în Bundesliga.

Mirel Radoi a raspuns la intrebarea: ”Ati menajat jucatori cu Macedonia pentru a fi proaspeti cu Germania?”
Mirel Radoi a raspuns la intrebarea: ”Ati menajat jucatori cu Macedonia pentru a fi proaspeti cu Germania?”

Clasament Grupa J

Germania 3 p
România 3 p
Armenia 3p
Macedonia de Nord 0 p
Liechtenstein 0 p
Islanda 0 p.

Runda a 2-a din Grupa J

Armenia – Islanda, duminică, 28 martie, ora 19
România – Germania, duminică, 28 martie, ora 21:45
Macedonia de Nord – Liechtenstein, 28 martie, ora 21:45

Ce meciuri mai are de jucat România în luna martie

– 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
– 31 martie: Armenia – România, ora 19:00.

Meciurile vor fi transmise de PRO TV și contează pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, găzduit de Qatar. România se mai află în grupă cu Islanda și Liechtenstein. Doar ocupanta primului loc se va califica direct la turneul final, în timp ce locul secund poate duce la baraj.