Rămâne Ianis Hagi fără antrenor? Steven Gerrard ar putea părăsi Rangers pentru o ofertă de nerefuzat

Radu Bordei 15.01.2021, 12:07
Rămâne Ianis Hagi fără antrenor? Steven Gerrard ar putea părăsi Rangers pentru o ofertă de nerefuzat

Rămâne Ianis Hagi fără antrenor? Steven Gerrard ar putea părăsi Rangers în viitorul apropiat, dar asta doar în cazul unei oferte de nerefuzat. IAr aceasta ar putea veni dintr-o singură direcție: de la clubul său de suflet. Marea ambiție a fostului mijlocaș al naționalei Angliei este să antreneze Liverpool. Iar rezultatele obținute în Scoția par să îl recomande.

Jurgen Klopp nu va rămâne mereu pe banca „cormoranilor”. Iar presa britanică și nu numai îl văd pe Gerrard drept urmașul germanului. Mai ales că și un star din echipă așteaptă să lucreze cu antrenorul celor de la Rangers.

Rămâne Ianis Hagi fără antrenor?

Andy Robertson este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Liverpool. Fundașul stâng a crescut mult sub comanda lui Klopp și a devenit o piersă de bază în formația care a câștigat Liga Campionilor și titlul în Premier League.

Robertson este și un mare fan Celtic, de aceea a recunoscut că supremația alb-verzilor în Scoția se apropie de final. Iar Gerrard este principalul motiv. Și această performanță îl va ajuta să ajungă mai ușor pe banca celor de la Liverpool.

Este Steven Gerrard urmașul lui Klopp?

Când intri în baza de pregătire, vezi doar poze cu el. Imaginile cu el sunt peste tot, realizezi că este o figură importantă în istoria clubului. Toată lumea îl iubește, toți îi vor binele. Sigur va ajunge aici, nu se pune problema să nu antreneze Liverpool, este convins fundașul scoțian.

Nu îi ține pumnii în Scoția

Robertson nu este un mare fan a ceea ce face Gerrard la Rangers. Asta doar pentru că este un mare fan al rivalei de moarte, Celtic. În acest sezon însă, echipa lui Gerrard și Ianis Hagi, pare să fie mult prea puternică. Supremația celor de la Celtic se apropie de final.

A făcut o treabă excelentă în Scoția, din păcate. Ca fan Celtic nu sunt încântat, dar trebuie să recunosc că a dus lucrurile la un al nivel. Celtic se chinuie să țină ritmul, dar este greu explică Robertson.

Gerrard este mare fan al lui Ianis Hagi

Steven Gerrard este cel care a insistat ca Ianis Hagi să fie transferat definitiv, vara trecută. În plus nu dorește ca jucătorul să plece nici în această iarnă și l-a lăudat de fiecare dată pe fotbalistul român.

Alături de fostul mijlocaș de la Liverpool, Ianis se pregătește să cucerească titlul în Scoția. După 2 sezoane în care a ieșit mereu pe locul 2, Gerrard este gata să dea lovitura în Scoția. Rangers are un avans de 21 de puncte în fața marii rivale.

Urmăriți Playsport.ro și pe