Rămâne Lionel Messi fără antrenor? Declarația lui Mauricio Pochettino despre viitorul său la PSG

Ștefănescu Dragoș / 25.11.2021, 14:46
Rămâne Lionel Messi fără antrenor? Declarația lui Mauricio Pochettino despre viitorul său la PSG

Conducerea lui Manchester United este în căutarea unui nou antrenor după despărțirea de Ole Gunnar Solskjaer. Ultimul nume intrat pe lista celor de la United este Mauricio Pochettino. Pe fondul zvonurilor apărute, declarația lui Mauricio Pochettino despre viitorul său la PSG face lumină în acest caz.

Declarația lui Mauricio Pochettino despre viitorul său la PSG

După seria de rezultate dezastruoase din ultima vreme, Manchester United a decis să se despartă de antrenorul Ole Gunnar Solskjaer. Rămași fără antrenor, conducătorii de pe Old Trafford sunt în căutarea unui tehnician de valoare. După ce au fost refuzați de Zinedine Zidane, englezii și-au îndreptata atenția către Mauricio Pochettino. Presa din străinătate a lansat deja primele zvonuri referitoare la numirea argentinianului pe banca lui United.

După înfrângerea de aseară cu Manchester City în Champions League, Pochettino a dat o declarație menită să clarifice situația sa la PSG.

Jucătorii cunosc foarte bine situaţia. Există zvonuri în acest mediu, unele pozitive, altele negative. Acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a spus Mauricio Pochettino.

Cât trebuie să plătească Manchester United pentru Mauricio Pochettino?

Dacă reușesc să-l convingă pe Mauricio Pochettino să accepte oferta lor, cei de la Manchester United au aflat cât trebuie să plătească pentru tehnicianul argentinian. Cum PSG nu vrea să îl lase să plece gratis, patronii „Diavolilor Roşii” trebuie să plătească o clauză de reziliere de 12 milioane de euro, susţine manchestereveningnews.co.uk. Totuşi, Manchester United nu a făcut încă nicio ofertă oficială pentru Pochettino.

Nume noi pe lista lui Manchester United

De curând, două nume noi au apărut pe lista antrenorilor care au șanse să o preia pe Manchester United. Spaniolul Ernesto Valverde și francezul Rudi Garcia sunt tehnicienii intrați în vizorul conducerii de pe Old Trafford.

Ernesto Valverde (57 de ani) este liber de contract din 2020, după despărțirea de FC Barcelona, echipă pe care a antrenat-o trei ani.

Rudi Garcia (57 de ani) a plecat de la Olympique Lyon la finalul sezonul 2020-2021, după ce echipa s-a clasat pe locul patru în Ligue 1 și a ratat calificarea în Liga Campionilor.

Până acum, conducătorii lui Manchester United au eșuat negocierile cu antrenorii cu nume pe care îi doreau la echipă. În aceste condiții sunt șanse mari ca interimarul Michael Carrick să continue până la vară pe banca lui United.

Meajul lui Cristiano Ronaldo pentru Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis după Watford – Manchester United 4-1. „Diavolii” au avut rezultate foarte slabe în campionat și au ajuns pe locul 7. Înfrângerea cu Watford a fost cea de-a patra în ultimele cinci meciuri din campionat.

După demitere, Cristiano Ronaldo și-a exprimat aprecierea și respectul față de tehnicianul norvegian printr-un mesaj postat pe Twitter.

El a fost atacantul meu atunci când am venit prima oară pe Old Trafford şi a fost antrenorul meu când am revenit la Manchester United. Dar, mai mult decât orice, Ole este un om extraordinar. Îi urez tot ce e mai bun în viaţă şi în ce îi va rezerva aceasta. Succes, prietene! Meriţi!”, a scris Ronaldo, pe contul personal de Twitter.