Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi. Anunțul presei din Scoția

Iosif Pintilie 29.05.2023, 17:47
Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi. Anunțul presei din Scoția

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi. Fotbalistul român va rămâne sub în lotul scoțienilor, fiind văzut drept un om de bază pentru sezoanele viitoare. Românul are conctract cu formația din Glasgow până în 2026.

Hagi rămâne la Rangers

Rangers va renunța la mai mulți jucători în această vară. Nu va fi însă și cazul lui Ianis Hagi. Fotbalistul român va rămâne la echipă, fiind văzut de Michael Beale drept unul dintre cei mai promițători jucători ai echipei.
La finalul anului trecut, când încă era accidentat, Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers. Antrenorul principal al formației, Michael Beale, a susținut încă de atunci că românul este foarte important pentru echipă, deși acesta era accidentat și nu mai jucase de aproape un an.

„Sunt încântat pentru Ianis și pentru club. A avut un impact masiv pe teren și în afara lui, va fi un mare avantaj pentru noi când va reveni după accidentare. Personalitatea și profesionalismul lui sunt foarte importante, de-abia aștept să lucrez cu el”, spunea Michael Beale, în decembrie.

Presa din Scoția vorbea despre o eventuală plecare a românului de pe Ibrox, acesta având oferte de la Borussia Monchengladbach și Celta Vigo.

La Rangers se pregătește revoluția. Beale anunțase după eliminarea din Cupa Scoției că se vor face modificări în lotul echipei, fiind nemulțumit de rezultatele din acest sezon. Cu un an înainte,scoțienii jucau finala Europa League.

„Un an oribil, fără trofee. Unii dintre jucători luptă pentru viitorul lor. Tricoul lui Rangers e greu, trebuie mare responsabilitate pentru a-l purta. Va fi cea mai mare reconstrucție văzută la club în ultimii ani. Nu spun că îi condamn pe băieți și îi dau afară. Dar vine vara și vor fi schimbări mari”, spunea Beale.

Urmăriți Playsport.ro și pe