Rapid a făcut încă un transfer. Promisiunea lui Angelescu a devenit certitudine. OFICIAL

Gabriel-Alexandru Ioniță / 30.08.2021, 14:10
Rapid a făcut încă un transfer. Promisiunea lui Angelescu a devenit certitudine. OFICIAL

Rapid continuă să se întărească, deși sezonul în Liga 1 a început deja de aproape două luni. Înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova i-a făcut pe giuleșteni să conștientizeze că încă mai au nevoie de noi achiziții.

Rapid a transferat încă un fotbalist de perspectivă

Așa că oficialii clubului s-au mișcat rapid și au anunțat deja oficial un nou transfer. Ei au profitat de situația dificilă de la Astra Giurgiu și l-au adus pe tânărul mijlocaș Albert Stahl.

Rapid a perfectat astăzi un nou transfer, reușind să îl achiziționeze pe Albert Stahl, mijlocașul de 22 de ani ce a semnat un contract pe trei ani.

Născut la Arad, Albert și-a început cariera de fotbalist la juniorii UTA-ei. Echipă pentru care a și debutat la seniori, unde a jucat între 2016 și 2019. A urmat transferul la Astra Giurgiu, unde a jucat 47 de meciuri în două sezoane. În startul acestei stagiuni, a jucat în trei meciuri din Liga 2, pentru Astra.

În carieră, Stahl, cel care în 2018 a dat probe la marele club german Borussia Dortmund, are o finală de Cupa României, în această vară, pierdută de Astra în fața Craiovei (2-3), mijlocașul evoluând 67 de minute pentru giurgiuveni”, au anunțat rapidiștii pe site-ul oficial.

Primele declarații ale jucătorului

Mijlocașul dreapta născut la Arad a oferit și primele declarații din postura de fotbalist al Rapidului. El a spus că acest transfer reprezintă pentru el împlinirea unui vis și că se consideră norocos că a ajuns la un club de mare tradiție al fotbalului românesc.

Mă simt foarte fericit. Mi s-a împlinit un vis, acela de a ajunge la o asemenea echipă de tradiție. Am simțit spiritul Rapidului chiar pe pielea mea, când am fost la meciul cu FCSB. Iar de atunci pot spune că m-am îndrăgostit de acest spirit și abia aștept să îl simt și pe teren. Rapid înseamnă un club iubit, unic pentru suporterii pe care îi are și sunt norocos că pot juca aici”, a spus Albert Stahl sursei citate.

Victor Angelescu a plătit Astrei suma de 100.000 de euro pentru acest transfer. Acționarul majoritar și-a ținut astfel promisiunea pe care a făcut-o după meciul cu Universitatea Craiova.

El a spus că luni sau marți clubul său va oficializa transferul unui jucător cu profil ofensiv. Fapt ce s-a întâmplat exact așa cum anunțase Angelescu.

Suntem în negocieri cu un jucător care probabil va semna luni sau marți. Probabil că va fi ultimul, e jucător de la mijloc în sus. Nu pot spune cine este până când semnăm contractul”, a spus Angelescu la Digi Sport.