Rapid așteaptă revenirea lui Adrian Mutu: ” Absența lui a contat foarte mult”

Pintilie Iosif 11.09.2022, 00:24
Rapid așteaptă revenirea lui Adrian Mutu: ” Absența lui a contat foarte mult”

Rapid a pierdut duelul cu FCU Craiova, scor 1-0. Astfel, trupa lui Adrian Mutu oare condamnată să nu câștige în fața oltenilor. Prezentat ca un derby al orgoliilor, meciul dintre cele două echipe a fost un spectacol.

Horațiu Moldovan, supărat: ”Absența lui Adrian Mutu a contat foarte mare”

Rapid a avut un minus mare în acest duel: Adrian Mutu a absentat. ”Briliantul” a fost operat de apendicită și nu a putut sta pe bancă la acest duel. Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, regretă că nu a avut ocazia să îi dedice victoria antrenorului său.

”Am pierdut, dar asta este, nu s-a terminat  campionatul. Nu ne-am simțit provocați, dar noi suntem nervoşi, frustraţi, toată lumea vrea să ne bată, dar să ne bată pe teren, nu la propriu. A fost un meci dificil după ce am rămas în zece. Îmi pare că nu am făcut măcar un rezultat de egalitate. Are un aport foarte mare asupra noastră (n.r. absența lui Adrian Mutu). Ne doream să îi dăruim o victorie lui Adi Mutu, dar nu am putut. Ne-a transmis să facem exact ce am lucrat, dar din păcate toată tactica s-a schimbat atunci când am rămas în zece oameni, şi asta a fost. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai curând alături de noi”, a spus Horațiu Moldovan.

Bogdan Pătrașcu anunță când va reveni Adrian Mutu

Înlocuitorul lui Adrian Mutu, Bogdan Pătrașcu, și-a felicitat băieții după meci, în ciuda rezultatului. El a anunțat că ”briliantul” va reveni pe bancă etapa viitoare, în duelul cu CS Mioveni.

„Am avut și noi șansele noastre, felicitări băieților. L-a prins din spate pe tendon, se întâmplă și la case mai mari. În zece oameni, e normal să te afecteze, dar am mai spus-o, a trecut acest meci, ne gândim la cel cu Mioveni. E normal că a contat, dar asta este viața, e mai importantă sănătatea. Să vină cât mai repede lângă noi, recuperarea nu este foarte lungă. Mai mult ca sigur la meciul următor va fi pe bancă. Voiam să dăm continuitate rezultatelor, dar mergem înainte, o luăm de la capăt. A ieșit accidentat, sperăm să nu fie nimic grav. Din păcate, nu s-a câștigat de foarte mult timp, sperăm să o facem la retur”, a spus Bogdan Pătrașcu, la finalul jocului cu FC U Craiova.

Alex Ioniță, despre faza eliminării: ”Nu a fost intenție”

Eliminat după un fault inutil, la marginea terenului, Alexandru Ioniță a explicat că nu a avut vreo intenție, ci a fost vorba de doar o neglijență.

”Mi-am auzit colegii că erau supărați că a încercat cineva să îi lovească. O neglijență din partea mea, e clar, de cartonaș roșu, dar intenția nu a fost niciodată. Pin neglijența mea l-am lovit, îmi pare rău pentru colegi, pentru suporteri. Important e să se refacă, să fie sănătos, îmi pare rău că nu am reușit să câștigă, să îi dedicăm victoria. Eu sunt pacifist, nu îmi plac astfel de situații și nu înțeleg oamenii care le creează”.

Urmăriți Playsport.ro și pe