Rapid-CFR Cluj, derby cu scandal: ”Arbitraj ca la Scornicești!”. Disecăm partida cu un rapidist și foști mari arbitri, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 31.10.2022, 16:43

Rapid – CFR Cluj a fost de departe cel mai așteptat meci al primei etape din returul Superligii și nu ne-a dezamăgit deloc. A fost o partidă de mare intensitate, cu goluri, ocazii importante, ratări de ambele părți și două penalty-uri date giuleștenilor, ambele contestate de clujeni. Vom încerca astăzi, la Playsport LIVE, să deslușim cele două faze, cu invitați de calibru!

Dan Petrescu: „Arbitraj ca la Scornicești! Viciere clară de rezultat”

Cel mai vehement contestatar al arbitrajului de la partida de aseară a fost antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu. El susține că cele două penalty-uri din care giuleștenii au marcat au fost acordate mult prea ușor. Dan Petrescu a mers până la a spune că arbitrajul de la acest meci i-a adus aminte de ce se întâmpla înainte de Revoluție la Scornicești. Totuși, el a insistat că nu ar dori să le ia din merite celor de la Rapid și lui Adrian Mutu în mod special. De notat că arbitru VAR la această partidă a fost Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român în momentul în care a suferit un infarct în primăvara acestui an.

”Nu știu de ce mai avem VAR. După, Deac a scăpat singur cu portarul, am vrut să revăd faza, cred că a fost de roșu. Mi s-a părut un arbitraj ca pe vremea lui Scornicești, dar nu vreau să îi iau din merit Rapidului și lui Mutu. A fost o viciere clară de rezultat. Nu înțeleg dacă ai VAR… E foarte clară faza. Cam orice acțiune a fost judecată în favoarea lor”, a spus Petrescu la finalul meciului din Giulești.

Războinicul Săpunaru: ”O să dăm și noi cu pumnii, o să călcăm cu picioarele!”

Dacă Adrian Mutu a fost mai reținut în declarații, refuzând să comenteze arbitrajul și cele două penalty-uri acordate în favoarea echipei sale, căpitanul Rapidului a fost mult mai direct! Cristi Săpunaru a fost vehement și a transmis un mesaj războinic: „La primul penalty e vătămare corporală, îi dă doi pumni în cap. E penalty clar. N-am văzut reluări, am fost acolo, aproape. O să dăm și noi cu pumnii atunci, o să călcăm cu picioarele. N-am văzut reluările de al doilea penalty. Dacă domnul Crăciunescu spune că n-a fost penalty…eu îl respect pe dânsul, dar n-ai cum să nu dai penalty la așa ceva! E penalty clar”.

Analizăm partida și fazele controversate, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, împreună cu fostul jucător al Rapidului, Ovidiu Herea, dar și alți invitați de seamă, vor analiza meciul din Giulești, dar și celelalte partide ale Etapei a 16-a din Superligă și vor comenta lupta la titlu, alături de voi!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.
Urmăriți Playsport.ro și pe