Rapid, dezlănțuită pe piața transferurilor. Giuleștenii vor fostul nr 10 de la Dinamo

George Drafta 09.06.2023, 14:58
Rapid, dezlănțuită pe piața transferurilor. Giuleștenii vor fostul nr 10 de la Dinamo

Rapid vrea să îşi schimbe total faţa în viitoarea stagiune.

Imediat după finalul playoff-ului, conducerea a început munca de convingere a jucătorilor pe care Adrian Mutu şi-i doreşte în Giuleşti. Iar preocuparea oficialilor din Grant pare a fi rezolvarea transferurilor cât se poate de repede. Astfel încât unii dintre noii veniţi să poată ajunge sub comanda „Briliantului” chiar de la reunirea echipei.

Unul dintre numele surprinzătoare care poate apărea în tricoul alb-vişiniu la primul antrenament de dinaintea startului sezonului ar putea fi Borja Valle. Mijlocaşul de 30 de ani a jucat la Dinamo în sezonul 2020-2021. Fiind adus la acea vreme în Ştefan cel Mare de conducerea spaniolă asigurată pentru o perioadă de Pablo Cortacero.

Borja Valle, în tricoul lui Dinamo
Borja Valle, în tricoul lui Dinamo

Ibericul pare să se fi înţeles cu şefii Rapidului, conform informaţiilor Gsp. El va ajunge la Rapid de la formaţia de ligă secundă Cartajena cu care mai are contract până la sfârşitul acestei luni. Borja Valle a marcat 6 goluri în 41 de partide disputate pentru formaţia spaniolă. Care a terminat pe locul 9 sezonul 2022-2023.

Cifre bune şi la Dinamo

Borja Valle a fost unul dintre străinii atraşi la Dinamo de salariul imens oferit de conducerea spaniolă în frunte cu Pablo Cortacero. Cu toate că ar fi trebuit să fie remunerat cu 33.000 de euro pe lună, spaniolul nu a văzut niciunul dintre banii trecuţi în contract.

Borja Valle a fost coechipier cu Florin Andone la Deportivo la Coruna
Borja Valle a fost coechipier cu Florin Andone la Deportivo la Coruna

El a părăsit echipa în pauza competiţională din iarnă. După ce a marcat 5 goluri şi a dat un assist în cele 10 meciuri disputate pentru „câini”. El se va întoarce astfel în România după doi ani şi jumătate perioadă în care a jucat pentru Real Oviedo şi Alcorcon din Spania, dar şi în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

Cea mai importantă echipă din cariera sa a fost Deportivo La Coruna, pentru care a marcat 16 goluri în 87 de jocuri de campionat. După ce s-a despărţit de SuperDepor, Borja Valle a ajuns la Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe