Rapid e la un pas să transfere un fotbalist cu meciuri în primele ligi din Anglia, Spania și Franța! Lovitură de imagine anunțată de giuleșteni

Ștefănescu Dragoș 06.07.2021, 11:17
Rapid e la un pas să transfere un fotbalist cu meciuri în primele ligi din Anglia, Spania și Franța! Lovitură de imagine anunțată de giuleșteni

Rapid a reușit să promoveze în Liga 1 după o absență de 6 de pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa giuleșteană are ambiții mari în sezonul viitor de Liga 1. Conducerea rapidistă a demarat campania de transferuri în forță reușind deja câteva mutări spectaculoase. Rapid e la un pas să transfere un fotbalist cu meciuri în primele ligi din Anglia, Spania și Franța! Lovitură de imagine anunțată de giuleșteni.

Rapid e la un pas să transfere un fotbalist cu meciuri în primele ligi din Anglia, Spania și Franța! Lovitură de imagine anunțată de giuleșteni

După promovare Rapid își dorește un parcurs cât mai bun în sezonul următor de Liga 1. Conducătorii rapidiști au întocmit deja lista cu jucătorii pe care doresc să-i aducă la echipă. Rapid a reușit până acum aducerea jucătorilor Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja. Cele mai spectaculoase transferuri sunt cele ale experimentaților Dragoș Grigore (34 de ani), Junior Morais (34 de ani) și Cristi Săpunaru (37 de ani).

Fostul dinamovist Dragoș Grigore este cel de-al cincilea transfer al verii pentru Rapid. Transferul era unul așteptat de ceva timp. Însuși Grigore declarase acum cțteva zile că echipa care și-a arătat cel mai mult interesul pentru el este Rapid. Cum Dinamo este în insolvență iar bugetul de transferuri este aproape inexistent, Grigore a ales să semneze cu echipa giuleșteană. Dragoș Grigore a evoluat în ultimele trei sezoane în Bulgaria la echipa Ludogorets Razgrad. Fundașul are și 38 de meciuri jucate pentru naționala României.

Sâmbătă clubul Rapid a anunțat perfectarea transferului brazilianului Junios Morais (34 de ani). Acesta a semnat un contract valabil un an cu opțiune de prelungire pe încă unul. Ultima dată brazilianul a evoluat pentru echipa turcă Gaziantep. Fundaşul stânga a mai evoluat în carieră pentru FCSB, Astra Giurgiu, Freamunde şi Sao Caetano.

Cel mai spectaculos transfer reușit de Rapid este aducerea fostului internațional Cristi Săpunaru. După despărțirea de Kayserispor, fundașul central și-a arătat imediat dorința de reveni în Giulești. Săpunaru a mai evoluat pentru Rapid în două rânduri.

Rapid e la un pas să transfere un fotbalist cu meciuri în primele ligi din Anglia, Spania și Franța

Se pare că după cele șapte transferuri reușite, rapidiștii nu se opresc aici. Ei doresc să-și întărească și atacul după ce și-au betonat apărarea. Jucătorul vizat de giuleșteni pentru postul de atacant este ivorianul Lacina Traore (31 de ani). Fostul jucător de la CFR Cluj, AS Monaco și Everton ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru clubul Rapid. Ivorianului i s-a pregătit un contract pe doi ani, un an fix și unul opțiune. Lacina Traore a jucat ultima dată în România la CFR Cluj în sezonul 2019-2020.

 

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe