Rapid – Fiorentina 0-3. Italienii câștigă triunghiularul de pe Național Arena

Catinca Giosanu Bădulescu Silvian 10.12.2022, 16:21

Rapid se duelează sâmbătă cu Borussia Dortmund și Fiorentina. Atmosfera este una dezolantă, boicotul nucleului dur al galeriei giuleștene dând roade.


UPDATE: Fiorentina este câștigătoarea turneului amical de la București. Italienii s-au impus fără probleme în fața echipei conduse de fostul lor atacant, Adrian Mutu. Kouame și Benassi, cu o dublă, au consfințit scorul final. Fiorentina a câștigat ambele meciuri, Borussia termină pe locul secund, cu un succes, iar Rapid termină ultima, cu două eșecuri

INFO: Rapid a început meciul cu Fiorentina. Mutu a trimis pe teren următoarea formulă: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Ștefan – Pănoiu, Crepulja, Andrei Ciobanu – Emmers, Dugandzic, Sefer.

INFO: Borussia Dortmund a pierdut al doilea meci al triunghiularului, contra Fiorentinei. Mandragora și Bonaventura au semnat succesul italienilor, cu 2 la 0.

INFO: Rapid a pierdut primul amical al triunghiularului. Borussia Dortmund s-a impus cu 2-1

INFO: La pauză, Rapid și Borussia Dortmund sunt la egalitate, 1-1. Pentru giuleșteni, a marcat Alexandru Ioniță, cu o lovitură superbă de cap. 

UPDATE: 13:30 Vremea este destul de frumoasă pentru timpul din calendar. Cu toate acestea, foarte puțini oameni și-au făcut apariția la meciul cu Borussia Dortmund.

În aceste momente, pe Național Arena sunt în jur de 5.000 de suporteri, deși stadionul are o capacitate de 55.634 locuri.

 

În fan-clubul Borussiei se regăsesc oameni din toate colțurile țării: Deva, Brașov, Timișoara, Cluj și Galați.

La zona vip, a fost organizată o expoziție cu tricouri, fulare, și fanioane din istoria Rapidului. De asemenea, se găsește o piatră despre care se spune că ar fi parte din stadionul pe care s-a jucat Rapid – Ujpest în 1938.


Rapid, program ”de foc”

Ambele partide se disputa pe Arena Națională din Capitală. Fiecare meci va avea doar 60 de minute. Jocul va fi împărțit în două două reprize a câte 30 de minute fiecare. Nici pauza nu va fi ca la celelalte meciuri. Dacă la un joc obișnuit pauza este de 15 minute, sâmbătă giuleștenii vor avea la dispoziție doar 5 minute să se relaxeze între cele două reprize.

În ceea ce privește lotul echipei Borussia Dortmund pentru meciul cu Rapid, trebuie menționat că gruparea germană are la dispoziție șapte jucători care au făcut parte din loturile naționalelor lor la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Programul triunghiularului desfășurat pe Național Arena

13.00-14.00 FC Rapid – Borussia Dortmund, în direct la Digi Sport 1
Arbitru: Cristian Moldoveanu
Asistenți: Cristi Ilinca și Cosmin Bojan

14.30-15.30 Borussia Dortmund – AC Fiorentina, în direct la Digi Sport 1
Arbitru: Andrei Moroiță
Asistenți: Cristi Ilinca și Cosmin Bojan

16.00-17.30 FC Rapid – AC Fiorentina, în direct la Digi Sport 1
Arbitru: Ovidiu Robu
Asistenți: Cristi Ilinca și Cosmin Bojan.

Urmăriți Playsport.ro și pe