Rapid pregătește un mega-transfer. Adrian Mutu vrea să aducă un fotbalist crescut în celebra academie a Barcelonei

Gabriel-Alexandru Ioniță 05.02.2023, 17:06
Rapid pregătește un mega-transfer. Adrian Mutu vrea să aducă un fotbalist crescut în celebra academie a Barcelonei

Deși Marko Dugandzic este într-o formă de zile mari, cei de la Rapid dau semne că ar dori în continuare să se întărească în zona ofensivă. Chiar dacă recent l-au legitimat pe Funsho Bamgboye, care între timp a și debutat, în meciul cu FC Voluntari, giuleștenii ar mai încerca totuși să aducă un atacant. Probabil că Adrian Mutu nu este în totalitate mulțumit de randamentul lui Kevin Luckassen și ar dori o concurență mai acerbă pentru Dugandzic.

Rapid ar încerca aducerea unui nou atacant

Și se pare că, în prezent, clubul alb-vișiniu ar lua în calcul mai multe variante. Iar, dintre acestea, două au fost prezentate pe larg de către jurnalistul Sorin Chiriac. În primul rând, ar fi vorba despre Sekou Gassama, atacant senegalez de 27 de ani crescut de celebra „La Masia”, academia Barcelonei, care în prezent evoluează în Segunda Division, la Racing Santander, sub formă de împrumut de la Real Valladolid.

De asemenea, cei de la Rapid îl mai au în vizor și pe Erik Exposito, atacant spaniol masiv de 26 de ani, care în prezent este legitimat în Polonia, la Slask Wroclaw. El a fost crescut la juniorii celor de la Malaga și de-a lungul carierei a mai evoluat pentru echipe precum Las Palmas sau Cordoba.

Principalele variante pe care giuleștenii le au în vizor

„Sekou Gassama. Este numele „panterei” din imagine, aflată pe lista scurtă a Rapidului!
Este un atacant senegalez, de 27 de ani, de 1,89 metri și după cum vedeți, e un pachet de mușchi!

Internațional U20 senegalez, Sekou Gassama joacă în prezent în liga a doua spaniolă, la Racing Santander. În 11 apariții pentru Racing în acest sezon, a reușit 2 goluri și 1 assist. Poate și pentru că a început mai mult ca rezervă în acest sezon.

Crescut de „La Masia”, Academia Barcelonei, fotbalistul evaluat la 500.000 de euro a trecut pe la mai multe echipe spaniole, precum Almeria, Real Valladolid sau Malaga.

Celălalt atacant despre care am aflat ca ar fi pe listă este Erik Exposito, număr 9 spaniol, care poate juca si pe ambele benzi ale atacului. Are 26 ani, 1,92, este stângaci și în prezent joacă în Polonia la Slask Worclaw pentru care, în 16 partide, a marcat 3 goluri și a reușit 1 assist. Exposito este evaluat de Transfermarkt la 1 milion, a ajuns gratis în Polonia de la Las Palmas Atl.

Nu spun că sunt semnați, că îi va lua sigur, ci doar că sunt pe lista scurtă și că sunt doriți la Rapid, fiind și pe placul lui Adi Mutu! Nu sunt singurii, dar sunt acolo sus, pe listă…”, a transmis Sorin Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook / FC Rapid 1923

Urmăriți Playsport.ro și pe