Rapid, reacție oficială după ce a pierdut procesul la FIFA! Ce sumă uriașă trebuie să plătească! Daniel Niculae a recunoscut: „E adevărat, dar e o mare nedreptate!”

Olteanu Ștefan 19.05.2022, 20:09
Rapid, reacție oficială după ce a pierdut procesul la FIFA! Ce sumă uriașă trebuie să plătească! Daniel Niculae a recunoscut: „E adevărat, dar e o mare nedreptate!”

Prin vocea președintelui Daniel Niculae, Rapid a oferit o reacție oficială după ce a pierdut procesul la FIFA, împotriva fostului atacant brazilian Julio Cesar (42 de ani). Acesta din urmă a evoluat pentru giuleșteni în intervalul iulie 2008 – ianuarie 2009, însă nu și-a primit toți banii din contract.

Pagubă de 600.000 de euro pentru Rapid, din cauza unui jucător care a evoluat în Giulești acum mai bine de 10 ani! Rapid, reacție oficială după ce a pierdut procesul la FIFA

Rapid a pierdut procesul la FIFA împotriva brazilianului Julio Cesar, căruia îi datorează nu mai puțin de 600.000 de euro, iar la scurt timp după anunțarea deciziei, giuleștenii au oferit o reacție oficială și au spus că vor face recurs.

Julio Cesar a evoluat timp de 6 luni pentru Rapid, în perioada 2008 – 2009. Venit de la AEK Atena pe atunci, fostul atacant și-a încheiat rapid aventura din România, de unde a plecat și cu câteva salarii restante. Potrivit procesului pe care l-a deschis la FIFA, Cesar susține că ar avea de încasat 400.000 de euro, diferența de 200.000 de euro fiind penalități.

Însă, giuleștenii spun că au fot nedreptățiți și vor face recurs. Președintele Daniel Niculae a oferit ultimele detalii:

Din păcate, am pierdut un proces. Vom merge pâna-n pânzele albe să demonstrăm că ni s-a făcut o nedreptate. Acum sunt 400 de mii cu 200 de mii. Mai sunt doi cu care avem proces, dar sumele sunt mult mai mici. Problema e că e o mare nedreptate.

Dacă vom pierde și va trebui să plătim acești bani, vom le demonstra tuturor că Rapid e o echipă puternică, sănătoasă, care va redeveni mare și care în următorii ani se va bate pentru a domina fotbalul românesc”, a declarat Daniel Niculae, la Digi Sport.

Julio Cesar a jucat de-a lungul carierei pentru Fluminense, Lokomotiv Moscova, CF Estrela, Gil Vicente, AEK Atena, Rapid, Gaziantepspor, Figueirense, Coritiba, Mirassol, FC Goa și Madureira.

În 17 mecuri jucate pentru Rapid, el a marcat două goluri și a oferit două pase decisive.

Președintele Rapidului a vorbit și despre ratarea barajului de Conference League

La fel ca toată suflarea rapidistă, Daniel Niculae spune că a fost profund dezamăgit de ultimul meci al sezonului. Rapid a pierdut rușinos în deplasare cu CS Mioveni, scor 2-3 și a terminat pe locul 3 în play-out, după Sepsi și Rapid.

Am fost dezamăgit mai ales de ultimul meci. Mă așteptam să avem o cu totul altă atitudine. Am jucat contra unei echipe deja salvate de la retrogradare care nu avea nimic de pierdut. Dacă nu intri să dai 100%, uite ce se întâmplă. Există această dezamăgire pentru că au fost momente în care puteam gestiona altfel.

Sezonul viitor obiectivul e intrarea în playoff și câștigarea Cupei României. Iar pentru asta e nevoie de calitate. Suntem în disctuții pentru transferuri. Când se vor oficializa le vom prezența”, a mai transmis președintele clubului din Giulești.

Victor Angelescu, anunț major după ce Rapid a ratat Europa. Ce se va întâmpla din sezonul viitor. „Acum sunt amărât!”.

Urmăriți Playsport.ro și pe