Rapid revine pe Giulești. Becali vinde tot! Mutu, cale liberă spre ”națională”. Analizăm toate evenimentele, în DIRECT, la PlaySport LIVE! 

Sorin Chiriac / 20.12.2021, 17:12

Subiectele tari se dezbat în DIRECT, la PlaySport LIVE! Astăzi, de la orele 18:00 vom avea o nouă emisiune interesantă, în care vom analiza principalele subiecte din fotbalul românesc: situația de la Rapid, ”criza” de lichidități de la FCSB și situația noului selecționer al echipei naționale a României!

Rapid se întărește, înainte de revenirea pe Giulești!

În ultimul meci din 2021, Rapid a făcut 1-1, pe Arena Națională, cu FC Botoșani. În urma acestui rezultat, giuleștenii sunt pe locul 6, dar riscă să iasă din zona de play-off. Pentru Rapid urmează meciuri foarte grele la început de 2022, cu Universitatea Craiova și UTA Arad.

Pentru a se bate cu șanse reale pentru locurile de play-off, patronul lui Rapid, Victor Angelescu, a promis câteva transferuri în perioada de mercato din această iarnă. Angelescu a dezvăluit că echipa sa va trasfera în mod special jucători români, aceasta fiind strategia clubului din Giulești.

Elevii lui Mihai Iosif vor putea juca, încă din prima prima lună a lui 2022, pe noul stadion. Noua arenă a fost construită prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), cu ocazia organizării unor partide de la EURO 2020 în București. Aceasta a costat 33,5 milioane de euro și are aproximativ 14.000 de locuri. Nivelul de clasificare UEFA este 4, iar facilitățile acestuia cuprind săli de sport pentru diverse discipline, spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică, precum și spații administrative.

Gigi Becali vinde tot! Decizie radicală după egalul cu Sepsi

Meciul FCSB – Sepsi s-a încheiat cu scorul de 0-0. Când s-a văzut încheind anul la 10 puncte de liderul CFR Cluj, Gigi Becali a răbufnit și a anunțat că vinde tot ce se poate vinde. Patronul „roș-albaștrilor” se plânge de investițiile uriașe pe care trebuie să le facă la echipa sa și recunoaște că nu este la nivelul patronului echipei din Ardeal, Neluțu Varga.

Eu, la revedere, bani de la mine din buzunar eu nu mai dau. Vând tot. Tot ce e de vânzare, vând imediat. Tănase, iau banii. Dacă dau 3 milioane, îl iau.

Becali a anunțat deja că Budescu și Keseru vor părăsi echipa încă din această iarnă.

Petrescu rămâne la CFR. Mutu, aproape să fie numit selecționer!

Șefii FRF se reorganizează după refuzul primit din partea lui Dan Petrescu. Așa cum Playsport a menționat în dese rânduri, următorul pe lista lui Răzvan Burleanu este Adrian Mutu.

Conform informațiilor primite pe căi neoficiale de reporterii Playsport, cele două părți au ajuns la un numitor comun inclusiv în privința salariului.

Dacă Mirel Rădoi avea 25.ooo de euro pe lună, Adrian Mutu urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună. La contract se adaugă bonusuri de calificare consistente, care vin să compenseze venitul lunar mic pe care Adrian Mutu urmează să îl primească.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

În această seară, de la orele 18:00,  Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu îl vor avea invitat pe directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, alături de care vor dezbate toate subiectele ”fierbinți” ale zilei!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.