Rapid și CFR, pe primul loc, FCSB zace pe 13 în Superligă! Derby-ul Băniei, încins de Kovacs! Comentăm totul, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac 08.08.2022, 16:35

Etapa a 4-a a Superligii a fost una foarte interesantă, cu meciuri pe muchie de cuțit și rezultate surprinzătoare. De departe, cea mai mare surpriză a fost egalul făcut de FCSB cu CS Mioveni, după ce echipa lui Becali a fost condusă de argeșeni. CFR Cluj și Rapid BNucurești se instalează pe primele două locuri și ar putea fi depășite în clasament doar de FC Botoșani sau Farul Contanța, care joacă în această seară, de la orele 18:00.

Vom comenta, în această seară, la PlaySport LIVE, toate partidele etapei a 4-a și ce urmează pentru echipele românești în partidele cdin Conference Leagu, împreună cu jurnalistul Alin Buzărin, editorialist PlaySport.ro.

FCSB, pe locul 13 înb Superliga

CS Mioveni și FCSB s-au întâlnit în primul meci al zilei din SuperLiga. Roș-albaștrii au fost conduși mare parte din meci, după golul marcat de Balaur în minutul 26. David Miculescu a egalat în minutul 78 cu o lovitură superbă de cap, dar finalul de meci le-a aparținut gazdelor. Ștefan Târnovanu a avut două parade de excepție în prelungiri și a salvat un punct pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, cea care rămâne fără victorie în acest start de sezon. FCSB a urcat provizoriu pe locul 13 în Superliga. ”Nu o să-mi găsesc scuze că a plecat X sau Y, că jucăm din trei în trei zile. Nici eu, nici jucătorii… nu ne ascundem după scuze”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului.

Rotaru îl bate iar pe Mititelu, în Derby-ul Băniei

Aseară, am avut parte de un meci cu de toate, la Craiova, în FCU 1948 și CS Universitatea. Scorul de 1-2 a fost decis în urma a trei penalty-uri acordate de arbitrul FIFA Istvan Kovacs. Acesta a dictat două lovituri de la 11 metri pentru CSU Craiova în finalul primei reprize a Derby-ului Olteniei cu FCU Craiova. În cazul primului penalty nu există niciun dubiu. S-a văzut foarte clar pe reluări că într-adevăr Jovan Markovic a fost faultat în careu de Van Durmen.

În schimb, la a doua lovitură de pedepsă, specialiștii au spus că Istvan Kovacs a luat decizia greșită. Atunci, Bahassa a fost lovit în cap de un șut trimis de Sergiu Hanca din lovitură liberă. „Centralul” din Carei a considerat însă că, înainte de acest moment, mingea a lovit și mâna fotbalistului de la FCU Craiova. Fapt ce nu a putut fi sesizat la niciuna dintre reluări.

Momentul a fost cu atât mai controversat cu cât Istvan Kovacs nici măcar nu a simțit nevoia să consulte monitorul de la marginea terenului pentru a vedea faza mai bine. Cel mai probabil, arbitrii din camera VAR i-au transmis că a luat decizia corectă în primă fază.

Nu rata PlaySport LIVE, azi, de la 18:00!

Astăzi, la PlaySport LIVE, jurnaliștii Sorin Chiriac, Cătălin Mureșanu și Alin Buzărin vor comenta alături de voi principalele evenimente ale etapei. De asemenea, vom încerca să răspundem, alături de invitații noștri, la cât mai multe întrebări!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.