Rapid vrea să-l repatrieze pe Rareș Ilie. Șefii giuleștenilor se tem de reacția jucătorului

Radu Bordei 07.06.2023, 08:46
Rapid vrea să-l repatrieze pe Rareș Ilie. Șefii giuleștenilor se tem de reacția jucătorului

Rareș Ilie este principala țintă a giuleștenilor, în această perioadă de transferuri. Repatrierea acestuia ar rezolva foarte multe probleme pentru echipa lui Adrian Mutu. Rapid ar beneficia de serviciile unui fotbalist U21 de valoare mai ales că Mutu îl știe bine pe fotbalist.

Rapid a intrat pe pista Rareș Ilie. „Are nevoie de expunere”

Președintele Daniel Niculae a recunoscut că Rapidul vrea să apeleze la „metoda repatrierilor” în cazul lui Ilie. Acesta a plecat la Nice, în urmă cu un an, iar giuleștenii s-au ales cu o sumă frumoasă, 5 milioane de euro. Fotbalistul nu s-a impus nici în Ligue 1 și nici la Maccabi Tel-Aviv, unde a fost împrumutat. De aceea, conducerea Rapidului speră să obțină un împrumut al jucătorului, pentru că acesta să reintre în ritm.

Noi am vrea ca Rareș Ilie să se întoarcă la noi din sezonul viitor. Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Să vedem ce vor dori cei de la Nice și care va fi părerea lui Rareș.

El este un jucător foarte bun, România nu prea are un fotbalist cu calitățile lui Să vedem ce va fi, noi avem discuții cu Nice. Eu sunt convins că-și dorește să joace, are nevoie de minute, are nevoie de încredere, are nevoie de expunere mai bun, a declarat președintele Daniel Niculae, la Digisport

Duckadam, impresionat de campania de achiziții a Rapidului

Urmăriți Playsport.ro și pe