Rapidul visează la câștigarea Ligii Campionilor la handbal feminin. “Nu m-am îndoit nicio secundă că ne vom califica”

Ioan Valentin Oprea 27.03.2023, 21:54
Rapidul visează la câștigarea Ligii Campionilor la handbal feminin. “Nu m-am îndoit nicio secundă că ne vom califica”

Aflată la debutul în Liga Campionilor în noul format, Rapid a reuşit să ajungă în primele opt echipe. Preşedintele grupării alb-vişinii, Bogdan Vasiliu, spune că giuleştencele nu se vor opri aici şi vor să aducă trofeul la Bucureşti.

Chiar dacă anunţă că va fi greu să cucerească Liga Campionilor în acest sezon, Vasiliu e ferm convins că în trei-patru ani Rapid va fi regina Europei.

Vă pot spune cu siguranță că, în 3-4 ani, vom câștiga Liga Campionilor! Acesta este crezul meu”, a declarat Vasiliu pentru Gazeta Sporturilor.

A crezut în calificare

Preşedintele trupei feroviare povesteşte că a trăit la intensitate maximă returul cu Krim Ljubljana, dar a crezut până la final în victoria alb-vişiniilor.

Nu m-am îndoit nicio secundă că ne vom califica. Am avut încredere în fete, dar când jocul nu a mers normal, m-am rugat mai intens. Știam ce public avem, știam ce presiune va fi, simțeam că ne putem califica. A fost un meci câștigat cu sufletul și cu credința în Dumnezeu”, a explicat Vasiliu.

Nu se teme de Vipers

Vasiliu nu se teme de sfertul de finală cu Vipers, însă o vede pe aceasta pornind cu prima şansă. Cu toate acestea, preşedintele Rapidului speră într-o calificare în Final Four şi visează la o finală cu marea rivală din campionatul intern, CSM Bucureşti.

Vipers este un adversar redutabil, dar nu ne este teamă de nimeni și de nimic. Ar fi o performanţă uriaşă să ne calificăm în Final Four. Am fost singura persoană care am crezut că pot lua o echipă din liga a II-a şi să ajungă în marea competiţie”, a punctat preşedintele rapidist.

Critică extremele dreapta

Deşi Rapidul a trecut de Krim Ljubljana, Vasiliu nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţia giuleştencelor. Acesta a criticat mai ales ineficienţa extremelor dreapta. Alexandra Badea şi Marta Lopez au reuşit să marcheze un singur gol din cinci aruncări.

Din păcate, extremele de pe partea dreaptă m-au dezamăgit din nou, şi la retur. Poate vom lua nişte măsuri pentru că nu putem continua la acest nivel cu astfel de procentaje”, a susţinut, pe un ton nervos, Vasiliu.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Playsport.ro și pe