Rareș Ilie l-a pus pe gânduri pe Lucien Favre după primul meci în tricoul lui Nice

Giosanu Catinca / 24.07.2022, 15:51
Rareș Ilie l-a pus pe gânduri pe Lucien Favre după primul meci în tricoul lui Nice

Lucien Favre s-a arătat încântat de felul în care a jucat Rareș Ilie în meciul contra Romei. Internaționalul român a fost titular în echipa lui Favre și a purtat tricoul cu numărul 18. El a fost schimbat abia în minutul 82, dovadă că a avut o prestație destul de bună. Mesajul transmis de antrenorul celor de la Nice.

Rareș Ilie l-a impresionat pe Lucien Favre

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a debutat în tricoul lui OGC Nice în meciul amical disputat contra echipei lui Jose Mourinho, AS Roma. Mijlocașul român a reușit să îl impresioneze pe Lucien Favre. Tehnicianul este de părere că Rareș Ilie poate evolua și ca număr nouă la echipa franceză.

Nu a fost rău, nu a fost rău deloc. Poate juca număr 9, cred că se simte mai confortabil acolo. A jucat pe această poziţie la Bucureşti, pe partea stângă, în caz de 4-4-3. Poate evolua şi în sistemul 4-3-3 ca număr 8, în cel mai bun caz. A fost foarte bine pentru mine.

Sunt mulţumit de evoluţia tinerilor, dar şi a celorlalţi fotbalişti care au jucat destul de puţin. Ne-am descurcat, cu toţii, destul de bine.”, a declarat antrenorul lui Nice, pentru site-ul clubului francez.

”Ilie și-a încheiat foarte bine prima prestație”

Partida dintre Nice și AS Roma s-a desfășurat în Portugalia. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Billal Brahimi, în minutul 41. Echipa din Italia a reușit să egaleze la 10 minute după pauză, după un autogol al lui Mario Lemina.

Rareș Ilie a rezistat pe teren până aproape de finalul partidei. Prestația lui a fost lăudată de francezi.

Românul în vârstă de 19 ani a reușit două incursiuni bune pe partea stângă și a încercat o lovitură (min 27) în prima repriză. Poziționat între linii, luând mingea în mod interesant pentru a se întoarce cu fața la joc, în ciuda unei unei mase atletice densificate, Ilie a început bine și și-a încheiat foarte bine prima prestație.

Cu inteligență de joc și hotărâre de a atinge câteva baloane în partea de teren adversă, Lucien Favre l-a văzut confirmând, după tot ce a vizionat în videoclipurile de pe internet în ultimul timp cu el (n.r cu jucătorul).”, au titrat cei de la nicematin.com.