Rareș Ilie pleacă de la Rapid pentru 5 milioane de euro. Ce plan are Dan Șucu cu talentatul mijlocaș

Octavian Vasilescu 14.06.2022, 12:07
Rareș Ilie pleacă de la Rapid pentru 5 milioane de euro. Ce plan are Dan Șucu cu talentatul mijlocaș

Mijlocașul Rareș Ilie (19 ani) a impresionat la Rapid în sezonul recent încheiat. Noul acționar din Giulești, Dan Șucu, plănuiește să încaseze cinci milioane de euro în schimbul său.

Valentin Costache (23 de ani) este aproape să semneze cu Rapid, iar acesta ar putea să-l înlocuiască pe Rareș Ilie în giulești. Decarul lui Adrian Mutu (43 de ani) va merge la EURO U19 în această perioadă. După turneul final, acesta ar putea părăsi Rapidul.

Rareș Ilie pleacă doar pentru 5 milioane de euro

ProSport anunță că mai multe echipe din străinătate s-au interesat de serviciile lui Rareș Ilie. Victor Angelescu și Dan Șucu sunt gata să discute, dar prețul mijlocașului a fost stabilit: 5 milioane de euro. Numai cine va plăti această sumă va putea să-l transfere pe Rareș. Nu este exclus ca Rapid să accepte și o ofertă care să includă bonusuri de performanță sau procente dintr-un viitor transfer.

Conform sursei citate, negocieri concrete se vor purta numai după Campionatul European U19. Rareș Ilie vrea să se concentreze pe meciurile de la turneul final, unde România poate face o figură frumoasă. EURO U19 are loc în Slovacia, în perioada 18 iunie – 1 iulie. Rareș Ilie va rata primul meci de la EURO U19, fiind suspendat.

Adrian Mutu, mesaj pentru Rareș Ilie

Rareș Ilie este pe val în acest moment, dar antrenorul Adrian Mutu i-a transmis să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că deocamdată nu a realizat nimic.

El este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum, pentru că abia de acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a spus recent Adrian Mutu, pentru Digi Sport.

Rapid e foarte aproape să dea lovitura cu David Miculescu

După ce a oficializat doar transferul lui Paul Iacob, fostul căpitan al Chindiei, giuleștenii se grăbesc să finalizeze cât mai multe transferuri pentru ca Mutu să aibă un lot puternic în anul centenarului.

David Miculescu se află pe lista de achiziții a lui Adi Mutu, conform surselor Playsport.

Dacă inițial arădenii au solicitat 1 milion de euro pe David Miculescu, la care să se adauge un procent dintr-o vânzare viitoare, pretențiile au mai scăzut. S-a ajuns în acest moment al negocierilor la 800.000 de euro, 500.000 de euro pe loc, 300.000 într-o tranșă viitoare, un procent de 25% dintr-un eventual transfer și un jucător la schimb cedat de Rapid.

Interesant este că ultima parte a solicitării au fost deja onorată de giuleșteni. Este vorba despre cedarea lui Albert Stahl. Fotbalistul de 23 de ani a fost cedat sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare.

Urmăriți Playsport.ro și pe