Răspunsul lui Adrian Mutu după ce s-a speculat că va părăsi Rapid: „Este un subiect pe care nu are sens să-l discutăm”

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.01.2023, 22:47
Răspunsul lui Adrian Mutu după ce s-a speculat că va părăsi Rapid: „Este un subiect pe care nu are sens să-l discutăm”

Adrian Mutu a infirmat ipoteza conform căreia ar fi fost dorit de cei de la Salernitana. Antrenorul Rapidului susține că nu s-a pus problema de vreo ofertă în acest sens, în ciuda informațiilor venite din presa italiană.

Adrian Mutu susține că nu are de gând să plece de la Rapid în viitorul apropiat

În plus, antrenorul de 44 de ani a lăsat de înțeles că, și în cazul în care ar fi fost vorba de ceva real, nu ar fi acceptat să plece din Giulești în acest moment. „Briliantul” a reiterat faptul că are planuri pe termen lung la Rapid.

„Nu a fost și nici nu cred că ar trebui să dezvolt acest subiect, că am fost pe lista vreunei echipe. Am contract și îmi doresc să stau până în 2025 la Rapid, poate și mai mult. Deci nu cred că mai e nimic de spus. Nu am să răspund niciodată cu ‘dacă’ la întrebările cu ‘dacă’. Nu că nu vreau sau că nu vă respect, ci pentru că nu stau să discut orice zvon. Sunt sub contract cu Rapid și sunt fericit aici. Sunt concentrat sută la sută și nu mă gândesc la altceva”, a spus Adrian Mutu în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe de vineri seară.

Anterior, și co-acționarul Victor Angelescu explicase că această variantă nu a fost luată în calcul nici de conducerea clubului giuleștean. El a adus în discuție și clauza de reziliere pe care Mutu o are la Rapid.

„Nu știu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi și nu pun problema că ar putea să plece în momentul de față. Are contract pe destul de mulți ani și există și o clauză de reziliere”, a spus Victor Angelescu potrivit prosport.ro.

De unde a plecat totul

După ce Salernitana a fost învinsă cu 8-2 de Atalanta în Serie A, gruparea granata l-a concediat pe antrenorul Davide Nicola. La scurt timp, jurnaliștii de la Goal Italia au scris că Adrian Mutu este principalul favorit pentru a-l înlocui pe acesta. Însă, în cele din urmă, se pare că Danilo Iervolino, proprietarul clubului din Salerno, a ofertat alți antrenori, ceva mai experimentați, printre care s-ar fi numărat și spaniolul Rafa Benitez. Până la urmă, după ce aceste negocieri au eșuat, patronul Danilo Iervolino a luat decizia de a-l „reactiva” pe Davide Nicola.

Urmăriți Playsport.ro și pe