Ratezi și… câștigi la pariuri! Se poate, află cum aici!

Andrei Alexandra 11.12.2022, 09:41
Ratezi și… câștigi la pariuri! Se poate, află cum aici!

Sunt două zile libere în calendarul Cupei Mondiale, după care vor urma semifinalele, cu emoție și spectacol, bineînțeles. În paralel, fotbalul românesc oferă dueluri interesante. Vrei să mixezi și să faci un bilet pe baza intuiției tale, dar te temi să nu-l ratezi din cauza unui singur meci? Nicio problemă! Mozzart Bet te “salvează”!

Campania lor “Ratezi și câștigi” e construită astfel încât poți să adaugi meciurile pe care ți le dorești, chiar dacă pe bilet ai o cotă finală cam mare și te gândești că o surpriză tot se poate întâmpla. Noi îți arătăm acum tot ce trebuie să faci, plus un bilet cu care să joci în campania asta tare! Intră AICI și joacă fără riscuri!

Cum funcționează “Ratezi și câștigi” la Mozzart Bet

Hai să afli acum cât de simple sunt condițiile generale ale campaniei extraordinare de pe mozzartbet.ro! Apoi, îți vom detalia și biletul propus de noi cu care să încerci campania “Ratezi și câștigi”. Dar important e să parcurgi rapid secretele campaniei, ca să poți profita de ea de oricâte ori vrei! Iată ce trebuie să faci la Mozzart Bet:

 • Compui un bilet cu minimum 4 evenimente
 • Dacă rezultatul unui singur eveniment e greșit… câștigi oricum! Cât?
 • De 100 de ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 999
 • De 10 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 499
 • De 5 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 99
 • De 2 ori miza ta, dacă biletul avea cotă mai mare de 59
 • Primești banii înapoi, dacă biletul avea miza mai mare de 29

INTRĂ AICI ȘI PROFITĂ DE OFERTĂ DUPĂ CE VEZI PONTURILE NOASTRE!

Semifinalele de Mondial în frunte!

Îți propunem un bilet cu 4 evenimente, programate în perioada 12-14 decembrie, adică luni-miercuri. După ce am consultat oferta cu cote atractive de la Mozzart Bet mergem pe o combinație cu cele două semifinale ale Cupei Mondiale și două partide din campionatul României.

Cota finală a biletului este de peste 100. Asta înseamn că, dacă vei paria, spre exemplu, 200 de lei iar toate pronosticurile sunt câștigătoare, ai un câștig total de peste 20.000 lei! Iar prin Ratezi și Câștigi de la Mozzart Bet, dacă un singur meci are alt deznodământ, câștigi oricum. Mai exact, 1.000 lei, cu doar 200 lei investiți! Doar pe mozzartbet.ro!

INTRĂ AICI ȘI PROFITĂ DE OFERTĂ DUPĂ CE VEZI PONTURILE NOASTRE!

Argentina – Croația: X pauză, 1 final

 • Atât în fața Mexicului, cât și în fața Poloniei, sud-americanii s-au impus după scenariul X pauză, 1 final. Croația se apără excelent, e foarte bine organizată, e foarte posibil să avem un 0-0 după 45 de minute. Finalmente însă, geniul lui Messi trebuie să inventeze soluția finalei pentru Argentina! Care a înscris 6 din cele 8 goluri la Mondial după pauză!

Franța – Maroc: 1 pauză, 1 final

 • Miracolul nord-african credem că se va sfârși. Forța și valoarea europenilor sunt uriașe, iar cu Mbappe în formă e greu de acceptat alt scenariu decât Franța în finala Mondialului. Atât în optimi, cu Polonia, cât și în sferturi, cu Anglia, scenariul a fost Franța în avantaj la pauză și victorie la final. Foarte posibil să devină realitate și acum, la o cotă de neratat pe mozzartbet.ro!

FCU Craiova 1948 – FC Argeș: 1 pauză, 1 final

 • După succesul din derby-ul cu Universitatea Craiova și calificarea în sferturile Cupei României, trupa lui Napoli e pe val! FCU a câștigat și ultimele două dueluri directe cu FC Argeș, ultima oară în august, după ce conduceau deja la pauză. Așadar, ne așteptăm la o desfășurare similară și de data aceasta.

CS Mioveni – Universitatea Craiova: 2 și minimum 3 goluri

 • Gazdele sunt ultimul loc în campionat, vin după 1-5 la FCSB și 0-3 acasă cu UTA Arad în Cupă. Înfrângeri cu goluri multe primite. Craiova, după demisia lui Rădoi, ne așteptăm să fructifice detensionarea situației de la club. La ultima deplasare la Mioveni a învins cu 3-0. Acum, fie va marca de 3 ori, fie va învinge cu 2-1, mergem pe 2 solist și goluri multe în meci, căci gazdele sunt obligate de situația din clasament să atace.
Urmăriți Playsport.ro și pe