Război în ziua în care Ioana a anunțat că nu mai divorțează de Ilie Năstase! Brigitte, acuzații șocante: „Am mers la Roland Garros toți 3!”

Moldoveanu Camelia 22.06.2021, 20:15

Ioana a anunțat că nu mai divorțează de Ilie Năstase! Decizia vine după ce aceștia au petrecut o frumoasă vacanță la Roland Garros. În ziua în care actuala soție a fostului tenismen a recunoscut că s-a răzgândit, Brigitte face acuzații șocante la adresa lui Nasty și dă noi detalii din căsnicia cu acesta.

Război în ziua în care Ioana a anunțat că nu mai divorțează de Ilie Năstase!

După câteva scene de violență, la ultima fiind chemată chiar și poliția, Ioana Simion a decis să divorțeze de Ilie Năstase. Actuală soție a fostului tenismen s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova pe data de 2 martie solicitând încheierea mariajului. Prima înfățișare a fost programată pe 24 iunie. În acest timp soții puteau să mai reflecteze asupra decizie, lucru care s-a și întâmplat.

Cei doi au îngropat securea războiului, Nasty făcându-i pe plac soției sale și mergând împreună la Roland Garros. Fostul mare tenismen a lipsit ani buni din tribunele acestei competiții, însă a făcut un efort la solicitarea Ioanei.

Brigitte Sfăt, actuala doamnă Pastramă, a plecat într-o vacanță cu Florin Pastramă la Viena. Vacanța i-a amintit fostei doamne Năstase prin ce umilințe a trecut în timpul căsniciei cu marele tenismen. Aceasta a povestit că a împărțit vacanțele la celebra competiție de la Paris cu Amalia Năstase, femeia care purta o verighetă asemănătoare cu cea pe care o avea ea.

Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a spus Brigitte Pastramă.

S-a lecuit Ilie Năstase de Amalia Năstase? Cum era tratată Brigitte

Anul acesta Ilie Năstase și-a făcut apariția la Roland Garros fără Amalia Năstase. Se pare că Ioana Simion nu acceptă să fie pusă în aceleași situații umilitoare în care a fost pusă fosta soție, Brigitte Pastramă. Actuala soție a lui Florin Pastramă a povestit cum o tratau prietenii fostului mare tenismen din cauza Amaliei.

Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie. Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie (Ioana Năstase, n.r.) să treacă prin suferința prin care am trecut eu”, a mai spus bruneta în emisiunea sa de pe Antena Stars.

Vezi AICI cum arată fiul secret a lui Ilie Năstase. Tânărul trăiește la Paris și moștenește din trăsăturile fostului tenismen.

Ioana, „urmașa” vulcanicei Brigitte Sfăt

Ioana și Ilie Năstase și-au început relația încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, devenită între timp Pastramă.

La 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil. Ulterior, mariajul lor a fost umbrit de mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei.

Ioana Simion și Ilie Năstase au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul pe care l-au făcut. Fostul mare tenismen a avut o viață tumultoasă din punct de vedere profesional, dar și personal fiind căsătorit de mai multe ori

Urmăriți Playsport.ro și pe