Război la Barcelona, după ultimele declarații făcute de Ronald Koeman! „Este ceva la mijloc, o conspirație împotriva mea!”

Giosanu Catinca / 07.05.2021, 20:34
Război la Barcelona, după ultimele declarații făcute de Ronald Koeman! „Este ceva la mijloc, o conspirație împotriva mea!”

Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, a declanșat un adevărat război la Barcelona. Ultimele sale declarații au stârnit critici în rândul fanilor și nu numai! Ce s-a întâmplat după declarațiile tăioase pe care le-a făcut tehnicianul în cadrul conferinței de dinaintea meciului Barcelona – Atletico Madrid?

Război la Barcelona, după ultimele declarații făcute de Ronald Koeman!

Meciul Barcelona – Granada, din runda a 33-a din La Liga, i-a purtat ghinion lui Ronald Koeman. Antrenorul olandez a primit o suspendare de două etape după meciul care s-a terminat în favoarea echipei adverse.

Catalanii au început foarte bine partida. Leo Messi a deschis scorul în minutul 23, când a preluat o pasă trimisă în careu de Griezmann, și a trimis pe jos în dreapta porții lui Escandell. Granada a egalat, în minutul 63, prin Machis, care a profitat la maxim de o eroare în apărarea Barcelonei și l-a învins pe fotbalistul german Marc-André ter Stegen. Granada a întors scorul, în minutul 79, prin Jorge Molina. Acesta a reluat cu capul centrarea trimisă de Adrian Marin.

Roland Koeman / Sursa Foto: Twitter @barcacentre
Roland Koeman, antrenorul lui FC Barcelona / Sursa Foto: Twitter @barcacentre

„Este ceva la mijloc, o conspirație împotriva mea!”

Ronald Koeman nu a înțeles nici acum care este principalul motiv pentru care a primit o suspendare de 2 etape după meciul cu Granada. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani este de părere că este ceva putred la mijloc. Și asta, pentru că, susține el, declarațiile sale nu puteau duce la suspendarea pentru două jocuri.

Cred că suspendarea mea a fost o problemă personală împotriva mea. Ceea ce am spus nu este un motiv să mă suspende pentru două jocuri. Cred că mai este ceva.”, a transmis antrenor de fotbal olandez, care în prezent activează la clubul de fotbal FC Barcelona, print-o postare pe rețeaua de socializare Twitter.

Luna trecută, antrenorul Ronald Koeman a criticat dur arbitrajul din partida cu Real Madrid, considerând că echipa sa a fost defavorizată de faptul că nu a primit un penalti. Astăzi a reamintit oarecum nemulțumirile pe care le are față de sistemul VAR.

Nu cred că ar trebui să vorbesc despre arbitri. În general, Federația pune unul dintre cei mai buni arbitri pentru aceste jocuri. Trebuie să sperăm că își va lua deciziile corect.”, a mai spus tehnicianul olandez.