Război total între Mircea Rednic și Robert Negoiță! Fostul șef al lui Dinamo aruncă vorbe grele la adresa antrenorului

Bădulescu Silvian 11.11.2021, 11:01
Război total între Mircea Rednic și Robert Negoiță! Fostul șef al lui Dinamo aruncă vorbe grele la adresa antrenorului

Ionuț Negoiță a fost conducător al echipei Dinamo București, în perioada 2013-2020. El a vorbit despre situația dezastruoasă în care a ajuns echipa, dar și despre Mircea Rednic, cu care a avut clinciuri de-a lungul timpului.

„Poate se crede Dumnezeu, dar nu e”

Considerat unul dintre principalii vinovați pentru situația în care este echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță nu s-a ferit să vorbească despre situația actuală, precum și de tehnicianul echipei.

El a declarat că Dinamo are șanse de a scăpa de la retrogradare, în ciuda a doar 8 puncte acumulate după turul sezonului regular.

Încă nu este prea târziu. Practic, mai e mult până se închide prima parte a campionatului. După aceea, se înjumătățesc punctele și începe un alt campionat”.

În continuare, el a vorbit și despre felul în care se comportă Mircea Rednic, în cel de-al cincilea mandat la cârma echipei.

Poate se crede Dumnezeu, dar nu e. Cred într-un antrenor care are rezultate și le aștept. Sperăm să vină rezultatele pentru că sunt dinamovist. Fanii l-au dorit foarte mult și în perioada în care conduceam echipa, și acum, să fie mulțumiți cu ce primesc. Când îți dorești ceva, primești” a declarat acesta pentru sport.ro.

Rednic a fost antrenor al echipei în „era Negoiță” în două rânduri: mai 2015-mai 2016, perioadă în care a calificat echipa în play-off și în finala Cupei României, precum și octombrie 2018-iunie 2019, timp în care rezultatele au fost mai slabe.

Fără alte transferuri

De când a semnat cu Dinamo, din nou, Mircea Rednic a adus cinci jucători. Numărul total de jucători legitimați după ridicarea interdicției de transferuri a ajuns la 13. Deși Dinamo ar mai negocia cu un fundaș dreapta, conducătorii echipei i-au transmis „Puriului” ca echipa se află la limită cu plata salariilor, astfel că nu mai pot fi aduși jucători noi.

Dinamo nu-și mai permite să aducă jucători. Când a venit domnul Rednic, am discutat despre un anumit număr de jucători, despre un anumit buget. Azi suntem la limita limitelor. Aștept cu nerăbdare să vină pauza competițională pentru a renunța la unii dintre jucători. Dacă se poate prin vânzare, ar fi mai bine” a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP Live.

Mai mult, reprezentantul administratorului judiciar al clubulu a declarat că se fac eforturi mari, din mai multe părți, pentru a fi aduși bani la echipă.

Azi suntem la limita absolută. Ne ocupăm de bani pentru salarii, dar banii se obțin greu. Noi și DDB-ul ne chinuim să strângem banii și nu ne mai permite să aducem alți jucători” a completat acesta.

Constantin Nica, Răzvan Popa, Cosmin Matei, Gabriel Torje, Plamen Iliev, Cătălin Țîră, Mirko Ivanovski, Andre Pinto, Michel Espinosa, Tomas Vestenicky, Nikos Kenourgios, Cătălin Carp și Marko Nunic sunt jucătorii legitimați de Dinamo, la care se adaugă și împrumutul lui Cătălin Itu, de la CFR Cluj.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe