Războinica Anamaria Prodan, atac dezlănțuit la adresa familiei Becali. Vorbe grele aruncate de impresară

Olteanu Ștefan 11.08.2021, 18:37

Anamaria Prodan nu a trecut încă peste conflictul pe care l-a avut cu familia Becali și iese la atac cu noi declarații războinice. Tot scandalul a pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma, iar ulterior lucrurile au degenerat. Nici măcar fotbalistul nu a scăpat din acest carambol, ajungând să fie dat în judecată de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, noi declarații dure la adresa familiei Becali: „Bătrâni fără școală!”

Dennis Man a fost vândut de FCSB la Parma, la finalul lunii ianuarie, iar acest transfer a dus la un conflict uriaș între Anamaria Prodan și familia Becali. Deși inițial Anamaria Prodan a fost cea care s-a ocupat de intermedierea transferului, ulterior Giovanni Becali a fost cel care a reușit să perfecteze tranzacția. De aici a urmat un întreg război al declarațiilor între părțile implicate.
Se pare că Anamaria Prodan nu a trecut încă peste cele întâmplate și a lansat un nou atac la adresa familiei Becali:

Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent”, a fost răspunsul răspicat al impresarei.

Dennis Man, dat în judecată

De furia impresarei nu a scăpat nici măcar Dennis Man:

Este adevărat că este primul jucător pe care l-am dat în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru transfery.info.

Impresara își dorește să obțină din partea fotbalistului de 22 de ani comisionul de 350.000 de euro de pe urma transferului.

Ofertă de 11 milioane de euro pentru Man, din Ligue 1

Dennis Man s-a integrat perfect în Italia și, în ciuda faptului că a retrogradat din Serie A, nu duce lipsă de oferte. El a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă în tricoul Parmei, în 14 meciuri jucate. Însă, aceste evoluții au convins o formație importantă din Ligue 1 să facă o ofertă. Este vorba de Rennes, care potrivit dezvăluirilor făcut de Giovanni Becali a pus pe masă 11 milioane de euro. Parma a respins oferta pe loc.

Rennes plătea 11 milioane pentru Man. Era un împrumut pe un an, cu opţiune obligatorie de 11 milioane de euro. Jucătorul ar fi putut să aibă acelaşi salariul, într-o ligă superioară.

Proprietarul, care a investit, a zis că se discută numai de la 20 de milioane de euro. Pentru Mihăilă, la fel, împrumut cu opţiune de cumpărare. La fel, au spus că numai de la 20 de milioane în sus se discută”, a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Antrenor – surpriză pentru Dennis Man prin intermediul lui Giovanni Becali: „M-au sunat cei de la Parma”.

Urmăriți Playsport.ro și pe