Războiul dintre Becali și CSA generează confuzii la nivel internațional. Cum a reacționat patronul Parmei când a aflat că l-a transferat pe Man de la FCSB și nu de la Steaua

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.01.2022, 22:54
Războiul dintre Becali și CSA generează confuzii la nivel internațional. Cum a reacționat patronul Parmei când a aflat că l-a transferat pe Man de la FCSB și nu de la Steaua

Dennis Man a fost transferat de Parma de la FCSB în ianuarie 2021 pentru 11 milioane de euro, plus alte două milioane sub formă de bonusuri. Negocierile dintre Gigi Becali și omologul său american Kyle Krause au fost destul de dure și s-au întins pe o perioadă destul de lungă de timp.

În cele din urmă ele s-au materializat și a sosit momentul ca patronul Parmei să vireze banii în conturile clubului roș-albastru. Și nu mică a fost mirarea americanului când a văzut că trebuie să trimită banii către FCSB, ci nu către Steaua, așa cum știa că se numește echipa aflată în acest moment în Liga 1.

Detaliile neștiute din negocierile pentru transferul lui Man de la FCSB la Parma

Acest episod a fost dezvăluit de Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui și un apropiat al lui Gigi Becali. El a povestit această întâmplare în contextul discuțiilor legate de faptul că celor de la FCSB nu li se permite în continuare să joace pe noua arenă din Ghencea.

Fostul arbitru FIFA a spus că în viziunea sa echipa din prima ligă este în continuare asimilată ca fiind continuatoarea pe linie sportivă a Stelei și astfel ar trebui primită pe acest stadion. Iar pentru a-și argumenta opinia, Porumboiu a venit cu exemplul Kyle Krause și transferul lui Man la Parma.

În Ghencea e un stadion de excepție. Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă. Disputele astea să se ducă unde se duc, dar echipa din Liga 1 trebuie să joace acolo. Sunt bani publici. Nu au venit militarii cu bani de acasă. Eu nu știu ce discuții sunt între ei, dar acolo va trebui să existe înțelegere. Trebuie să înțeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără știu că e Steaua, nu FCSB.

Așa și americanul ăla de la Parma era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua. Stadionul ăla trebuie să fie folosit, trebuie să îl închirieze cineva. La ce să îl ții? Să joace o echipă din Liga 2 care nu are drept de promovare…”, a spus Adrian Porumboiu potrivit prosport.ro.

Gigi Becali vrea să dea o lovitură de milioane de euro cu o mutare neașteptată. Patronul FCSB și-a dezvăluit planul în direct, la TV