„Razie” la CFR Cluj făcută de Dan Petrescu înainte de a se pune pe treabă. Cine a mai plecat din Gruia

Bordei Radu / 03.09.2021, 19:59
„Razie” la CFR Cluj făcută de Dan Petrescu înainte de a se pune pe treabă. Cine a mai plecat din Gruia

Sunt schimbări mari la CFR Cluj, în această perioadă. Reinstalat la echipă, Dan Petrescu, a început să facă ordine la echipă. Iar o parte din jucătorii ceruți de Marius Șumudică probabil nu vor mai face parte din lot.

Dan Petrescu vrea să își construiască propria echipă, mai ales că are obiective importante, pe termen lung. Așa că antrenorul a început să își aducă fotbaliștii cu care dorește să lucreze. Binențeles, vor exista și plecări. Unul din jucătorii care nu a reușit să se impună în această vară, a părăsit deja echipa

Dan Petrescu nu glumește: a început să facă curățenie la echipă. Un jucător adus de Șumudică și-a făcut deja bagajele

Ulrich Meleke a fost unul din oamenii ceruți în mod special de Marius Șumudică. CFR Cluj a reușit să îl aducă pe fundașul de 22 de ani, de la Botoșani. Ivorianul era văzut drept o opțiune în defensiva campioanei, dar Dan Petrescu nu crede că Meleke poate ajuta echipa. De aceea nu s-a opus când CFR a decis să îl împrumute la Voluntari.

Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca au ajuns la un acord în privința împrumutului lui Ulrich Meleke la echipa noastră pentru sezonul 2021/2022. Ulrich Meleke este un fundaș central din Coasta de Fildeș, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în Finlanda la formațiile Ekenas IF și Kokkolan PV și în Israel la Hapoel Tel-Aviv și Hapoel Bnei Lod, se arată în comunicatul celor de la Voluntari.

Ivorianul va purta numărul 3 și va spera că își va relansa cariera la echipa ilfoveană. Meleke a fost adus pentru 250.000 de eur. Fundașul a insistat pe lângă Valeriu Iftime să îl lase să meargă la CFR. Moldovenii au cedat, dar Meleke nu a jucat niciun meci și nu a primit nicio șansă, în Gruia. Așa că, internaționalul U20 al Coastei de Fildeș, va juca la Voluntari

CFR Cluj poate pierde și una din vedetele echipei. Omrani este dorit în Turcia

Atacantul francez a părut că renaște în acest start de sezon, sub Marius Șumudică. De aceea șefii clubului ar vrea să îl păstreze, dar este posibil să fie nevoiți să îl vândă. Jucătorul transferat în 2016, de la Marseille, a intrat în ultimul an de contract și clujenii riscă să îl piardă gratis. Mai ales dacă fotbalistul de 28 de ani nu va dori să prelungească înțelegerea cu campioana României.

Două echipe din Tucia ar fi interesate de serviciile atacantului. Este vorba de Konyaspor și Rizespor, care ar fi pregătite să achite chiar și clauza de 700.000 de euro a fotbalistului.