Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați vehement de Gică Popescu: „Știe toată lumea că nu se pricep”

Pintilie Iosif 28.11.2022, 19:52
Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, criticați vehement de Gică Popescu: „Știe toată lumea că nu se pricep”

Noi critici la adresa FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță sunt certați de un mare nume al fotbalului Românesc. Gheorghe Popescu, președintele clubului Farul Constanța a lansat un atac la adresa oficialilor FRF.

Gheorghe Popescu, atac la Burleanu și Stoichiță

Gheorghe Popescu, fost căpitan la FC Barcelona, i-a atacat pe cei doi oficiali ai FRF pentru că fotbalul românesc nu progresează. În vreme ce naționale precum Elveția, Seria ori Polonia fac senzație la mondialul din Qatar, România urmărește al cincilea mondial consecutiv de la televizor.

Discursul dur al lui Gheorghe Popescu

”Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos incât e nevoie de o perioadă egală cu perioada în care a ajuns la dezastru pentru a încerca să o scoţi din această prăpastie fără întoarcere.

Uitându-mă la cine conduce fotbalul românesc, ce expertiză au, cum văd ei fotbalul… eu am spus întotdeauna că actuala conducere a fotbalului are o singură agendă, proprie, îi interesează propriile agende, nu îi interesează fotbalul românesc, pentru că asta au dovedit.

Am văzut şi discursurile după Liga Naţiunilor, totul normal, nu am văzut o asumare, nu am văzut o asumare publică, ok, am făcut rău, asta s-a întâmplat. Nimic!

Totul ok, totul în regulă. Deci singurul lucru care îi preocupă e interesul personal, probabil au tot felul de obiective personale care sunt încă în desfăşurare.

Nu văd o preocupare vizavi de viitorul fotbalului românesc, că nu se pricep, asta ştie toată lumea că nu se pricep, dar nici să îşi asumi, asta e un pic de laşitate.

(n.r. Cine ar trebui să îşi asume eşecul acesta? Până acum plăteau selecţionerii, acum nici selecţionerul) Cine se ocupă de echipele naţionale?

(n.r. Stoichiţă?) Păi nu e normal să vină o singură personă şi să spună şi să îşi asume acest eşec al echipei naţionale, pentru că nici Stoichiţă nu a aterizat în funcţia aia de unul singur, a fost pus de către cineva.

Cred că rezultatele sunt negative, aşa cum ne place să iasă în faţă când sunt cele pozitive, mai rare, sau deloc, să iasă public şi să spună  >.

Asta înseamnă bărbăţie, asta înseamnă asumare, lucru pe care nu l-am văzut. Chiar nu l-am văzut”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Răzvan Burleanu, alături de Cafu și Ronaldo

Răzvan Burleanu (39 de ani) a fost prezent în tribunele stadionului 974 din Doha, care a găzduit partida dintre Brazilia și Elveția. Ultima va fi adeversara României în preliminariile pentru Campionatul European 2024. Pe stadion și-a făcut apariția și Edi Iordănescu.

România a fost bine reprezentată la Doha, la una dintre cele mai ofertante partide din faza grupelor, Brazilia – Elveția. Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu au urmărit de la fața locului viitoarea adversară a naționalei, Elveția. Președintele FRF a fost filmat între legendarii brazilieni Cafu, Roberto Carlos și Ronaldo Nazario.

Burleanu nu a ratat ocazia de a fi în tribunele stadionului care va fi dărâmat după terminarea Campionatului Mondial. Președintele FRF a profitat de vizita „de lucru” a lui Edi Iordănescu și a mers în tribuna oficială, pentru a urmări Brazilia – Elveția. Burleanu a fost încadrat de Robeto Carlos, Cafu și Ronaldo, campioni mondiali cu naționala Braziliei. (Video și detalii aici)

Urmăriți Playsport.ro și pe