EXCLUSIV. Răzvan Lucescu a făcut lumină în cazul trecerii sale la Parma. Care este adevărul despre oferta italienilor

Radu Bordei 16.02.2021, 13:26
EXCLUSIV. Răzvan Lucescu a făcut lumină în cazul trecerii sale la Parma. Care este adevărul despre oferta italienilor

Răzvan Lucescu a făcut lumină în cazul trecerii sale la Parma. Presa a speculat asupra următoarei destinații a lui Răzvan Lucescu, după ce acesta s-a despărâit de Al Hilal. Iar una din variante era Parma, gruparea italiană aflată într-o situație grea, în Serie A.  Patronul american s-ar fi gândit și la varianta aducerii lui Lucescu junior, mai ales după transferurile lui Man și Mihăilă.

Antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, este sub presiune după ultimele rezultate. Echipa tocmai ce a pierdut ultima partidă, disputată luni, și a rămas pe penultimul loc în clasament. Parma este la 4 puncte de salvare, de aceea, situația nu este una foarte bună.

Răzvan Lucescu a făcut lumină în cazul trecerii sale la Parma. Care este adevărul despre oferta italienilor

Lucescu junior are o cotă foarte bună, după rezultatele din ultimii ani. Antrenorul român a făcut performanță în Grecia, unde a luat titlul cu PAOK. Și în Arabia Saudită, Răzvan a adus 3 trofee în primul sezon pentru Al Hilal. Printre altele a câștigat și Liga Campionilor Asiei. De aceea o parte din conducătorii italienilor s-ar fi gândit să îl aducă în Serie A. Mai ales că ar fi avut șansa să calce pe urmele tatălui, care s-a remarcat la Brescia, în anii 90.

Dennis Man nu va lucra la Parma cu Răzvan Lucescu

Răzvan ar fi avut șansa să pună în valoare calitățle lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Mai ales după ce Parma a investit sume importante în cei doi români. Răzvan era așteptat să repete isprăvile tatălui și să transforme Parma Romena într-o echipă puternică.

Totuși se pare că Lucescu nu va ajunge la Parma. Antrenorul a declarat pentru Playsport că nu a negociat cu nimeni din Italia și că nu se pune problema să meargă la Parma. Deocamdată, pentru Răzvan, va urma o perioadă de relaxare.

Lucescu junior a plecat cu o avere din Arabia Saudită

Lucescu nu a vrut să părăsească pe Al Hilal. În ciuda criticilor dure, antrenorul era sigur că poate îndrepta situația. Mai ales după ce demonstrase în primul sezon. Din păcate pentru român, rezultatele nu l-au mai ajutat. Chiar dacă echipa nu era ieșită din lupta pentru titlu, șefii tot au luat decizia de a se despărți de antrenor. Asta chiar dacă antrenorul avea o clauză de 2 milioane de euro în contract, în cazul unei demiteri.

Presiunea presei și a suporterilor a afost însă prea mare, iar șeicii n-au mai ezitat. Aceștia s-au gândit că instalarea unui nou tehnician ar putea salva sezonul.

Urmăriți Playsport.ro și pe