Răzvan Lucescu a vorbit, după mulți ani, despre accidentul care i-a marcat viața. „Pe soția mea a distrus-o”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.01.2022, 09:57
Răzvan Lucescu a vorbit, după mulți ani, despre accidentul care i-a marcat viața. „Pe soția mea a distrus-o”

Răzvan Lucescu a fost implicat în 1991 într-un accident auto, soldat cu decesul unei tinere de 23 de ani. Mașina condusă de soția actualului antrenor al lui PAOK Salonic, Ana Maria, a lovit-o pe fata care, conform autorităților, a traversat strada neregulamentar.

Răzvan Lucescu a dezvăluit că acel accident l-a traumatizat pe el și pe soția sa

În mod evident, acel eveniment tragic i-a traumatizat pe cei doi soți, care nu au vorbit în mod public despre acest subiect pentru o lungă perioadă de timp. Până acum, când Răzvan Lucescu a fost întrebat în cadrul unei emisiuni TV despre această dramă prin care a trecut el și soția sa.

Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o! Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea. Am încercat să o susțin total, să o ajut să treacă peste.

Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a spus Răzvan Lucescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Actualul antrenor al lui PAOK a fost acuzat că se afla la volan băut și fără permis

Acest eveniment tragic a fost adus în fața opiniei publice abia în 2012 de către jurnaliștii de la Evenimentul Zilei. Ei au descris accidentul care s-a petrecut pe DN1 în localitatea Otopeni din județul Ilfov. Răzvan Lucescu avea la acel moment 22 de ani și evolua pentru Sportul Studențesc.

În dimineaţa zilei de 16 septembrie 1991, în jurul orei 6:30, o fată de 23 de ani traversa DN 1 cu intenţia de a merge la serviciu. Un bolid care se întorcea în Bucureşti rulând cu 103 kilometri la oră prin localitate a spulberat-o. Impactul a fost nimicitor. Fata a zburat zeci de metri, neavând nicio şansă de salvare”, a notat la acel moment sursa citată.

Acest demers jurnalistic a venit ca urmare a acuzațiilor făcute de tatăl Georgicăi Miu, fata care a decedat în acel accident. Acesta a susținut atunci că la volanul mașinii se afla chiar Răzvan Lucescu, care era și băut și nu avea nici permis de conducere.

Lucescu Răzvan a fost la volan. Martori l-au văzut, a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut”, a spus la acea vreme Lincu Miu.

Ulterior, ancheta efectuată de procurori a concluzionat că Ana Maria Lucescu a condus mașina care a lovit-o pe tânără, iar aceasta din urmă a purtat întreaga vină pentru faptul că a traversat neregulamentar. Astfel, s-a decis la acel moment neînceperea urmăririi penale în cazul soției lui Răzvan Lucescu, dar și al fostului portar.

Ce au făcut stranierii în weekend. Vești excelente din Belgia. Gâlcă a rămas corigent și la ultimul examen și sunt șanse să fie dat afară. Răzvan Lucescu revine în lupta pentru titlu în Grecia