Răzvan Lucescu nu îi iartă pe tricolori după startul ratat în Liga Națiunilor. Ce le reproșează jucătorilor lui Edi Iordănescu. “Asta e o mare problemă”

Bordei Radu 09.06.2022, 10:04
Răzvan Lucescu nu îi iartă pe tricolori după startul ratat în Liga Națiunilor. Ce le reproșează jucătorilor lui Edi Iordănescu. “Asta e o mare problemă”

Răzvan Lucescu nu a uitat că a trecut și el prin momente foarte grele, pe banca naționalei. De aceea înțelege prin ce trece Edi Iordănescu. Noul selecționer are parte de un coșmar la debutul pe banca selecționatei României. Răzvan Lucescu a identificat marea problemă cu care se confruntă tricolorii.

Răzvan Lucescu nu crede că este vina lui Edi Iordănescu pentru evoluțiile ratate ale României în Liga Națiunilor. „Noi punem imediat capul în pământ”

Răzvan Lucescu a explicat motivele pentru care, în opinia sa, România nu mai reușește să obțină rezultate nici măcar cu naționale de aproximativ aceeași valoare. Conform tehnicianului de la PAOK, jucătorii români au uitat cum este să lupte.

Eu cred că este vorba de valoare modestă, iar aici mă refer la mentalitate, educație, la disponibilitatea de sacrificiu, de luptă. Noi nu mai avem asta, cedăm repede. Când ne lovim de greutăți, noi cedăm, punem capul în pământ.

Noi nu avem nici lideri, păi să ne uităm unde joacă fotbaliștii noștri. Chiricheș este un jucător foarte bun, a fost la nivel înalt, a trecut pe la Napoli, Tottenham. Dar nu este un lider, iar aici nu este vorba de greșeli, astea se pot întâmpla. Dacă noi pe el îl considerăm lider, atunci avem o problemă. La fel și Răzvan Marin, un fotbalist bun, valoros. Dar nu este genul care să vină să transmită ceva când este greu, să motiveze colegii. Cei de la Galatasaray nu joacă, nici jucătorii de la Parma. Și nici nu avem fotbaliști la echipe de top, a declarat Lucescu jr, la Digisport

Strategia selecționerului pentru următoarele două meciuri din Liga Națiunilor. ” Mesajul meu este de forță”

Edi Iordănescu nu și-a putut ascunde dezamăgirea pentru rezultatele obținute, dar a explicat că are mare încredere în jucătorii săi. Selecționerul vrea ca la următoarele două meciuri din Liga Națiunilor să obțină maximum de puncte.

Am avut ocaziile mari, am avut primii ocaziile, puteam să marcăm şi să deschidem scorul. Vorbeam altfel acum. Din păcate da, plecăm fără puncte, însă eu sunt ferm pe poziţii, am încredere totală în grup şi mesajul meu este de forţă. Urmează două jocuri acasă, trebuie să scoatem maximum de puncte şi atunci sunt sigur că o să vedem altfel toate lucrurile.

Le-am spus băieţilor şi înainte de meci, şi la final, că atât timp cât este atitudinea corectă, când avem curaj, când muncim, când dăm ce avem mai bun pentru tricou, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitea şi asta fac, a comentat Edi Iordănescu, după partida de la Zenica