Răzvan Lucescu, pe banca Rapidului în Liga I? Antrenorul le dă speranțe mari fanilor: „Rapid e ceva special pentru mine!”

Moldoveanu Camelia / 18.05.2021, 00:12
Răzvan Lucescu, pe banca Rapidului în Liga I? Antrenorul le dă speranțe mari fanilor: „Rapid e ceva special pentru mine!”

Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu s-au aflat în tribune la meciul Rapid – Craiova. Giuleștenii încep să aibă speranțe tot mai mari că o să-l vadă pe Jr. pe banca „marii iubiri”. Ce declarații au pus inimile fanilor pe jar.

Răzvan Lucescu, pe banca Rapidului în Liga I?

Razvan Lucescu tribune Rapid
Familia Lucescu în tribune la meciul Rapid – Craiova

Răzvan Lucescu îi face pe rapidiști să se gândească la revenirea lui pe banca din Giulești. Acum că este liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Hilal, tehnicianul român este în căutarea unei echipe. Întrebat dacă s-ar întoarce la „mare lui dragoste”, Lucescu Jr. n-a spus nu.

Cea mai tare atmosferă. Mi-era dor de Rapid. Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Ajută fotbalul românesc. Giuleștiul e ceva special. A fost ceva special și va rămâne ceva special. Nu pot să spun dacă revin, nu știu ce ne oferă viața. Îl iubesc pe domnul Copos, el iubește Rapidul. Rapidul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a spus Razvan Lucescu la Digisport.

Cu toate că s-a bucurat de un sezon excelent cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a comparat galeria Rapidului cu opera Nabucco de Verdi. Acesta a trăit alături de fiul său, din tribune, derby-ul din playoff-ul ligii.

M-am simțit excelent. Parcă aș fi la „Corul Sclavilor” din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a spus Mircea Lucescu.

Ultimă oră: Rapid s-a întors oficial în Liga I, după remiza din duelul ASU Poli Timișoara – CS Mioveni 2-2

Rapid București s-a întors oficial în Liga I. Giuleștenii au promovat matematic, mulțumită rezultatului de egalitate înregistrat în partida ASU Poli Timișoara – CS Mioveni 2-2. În acest context, Rapid și-a asigurat matematic locul 2 în play-off-ul Ligii I și acum se luptă pentru poziția de lider cu FCU Craiova.

Antrenorul Rapidului a oferit și o primă reacție la scurt timp după ce echipa sa a promovat matematic în Liga I:

Trăiesc cum am trăit din noiembrie, când am plecat din noroi. Nu mai pot să vorbesc. Îl felicit pe Dan Alexa că ne-a ajutat. Mi-a dat Dumnezeu șansă să ajung în Liga 1 cu Rapid. Și acum am lacrimi în ochi. M-am dus în spate, pe câmp, n-am mai vorbit cu nimeni. Am sunat un prieten foarte bun, Bogdan, nu mai rezistam. Am vorbit cu el. Trăim prezentul. Jucătorii sunt foarte capacitați, azi trebuie să joace de plăcere și să arate că-s mai buni decât adversarii lor. Îi iubesc pe suporteri”, a declarat Mihai Iosif, la Digi Sport.